Sportska novinarka Fani Stipković uživa na odmoru u rodnoj Veloj Luci. Fani je u šetom mjesecu trudnoće, a nakon što napuni baterije u Hrvatskoj, putuje natrag za Madrid, a onda i za Meksiko, gdje živi i radi njezin zaručnik Fernando Hierro.

Galerija Fani Stipković Fani Stipković uživa na Korčuli Fani Stipković uživa na Korčuli +5 Fani Stipković uživa na Korčuli

Fotografi su Fani snimili u šetnji Velom Lukom, a lijepa trudnica pažnju je privukla i modnom kombinacijom.

U prvom planu bila je lepršava cvjetna mini haljina. Radi se o pamučnoj haljini sa spuštenim kratkim rukavima koja je dio nove Zarine kolekcije. Haljina ima elastično nabiranje i kontrastni print, dolazi u veličinama od XS do XXL, a njezina je cijena 29,95 eura.

Fani Stipković uživa na Korčuli Fani Stipković uživa na Korčuli (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Kada je u pitanju obuća, Fani se odlučila za uvijek popularne sandale špagerice s platformom koje za mnoge žene u ljetnim mjesecima nemaju konkurenciju.

Fani je haljinu uparila sa špagericama s platformom Fani je haljinu uparila sa špagericama s platformom (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Novinarka je nosila model s plavim remenom u obliku pletenice na prednjem dijelu i kožnatim smeđim remenom oko gležnjeva.

Nosila je torbicu modne kuće Prada Nosila je torbicu modne kuće Prada (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Izdanje je upotpunila bijelom torbicom modne kuće Prada. Model Chleo napravljen je od kože, ima kratku ručku za nošenje na ramenu i logo brenda na prednjoj strani.

Slamnati šešir modne kuće Dior Slamnati šešir modne kuće Dior (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Od sunca se Fani zaštitila efektnim slamnatim šeširom modne kuće Dior. Šešir je dio capsule kolekcije Dioriviera. Izrađen je od meke slame, uz dodatak trake s izvezenim natpisom Christian Dior Paris.

Fani Stipković uživa na Korčuli Fani Stipković uživa na Korčuli (Foto: Ivana Ivanovic/Pixsell)

Iz modne kuće poručili su da ovaj šešir s velikim obodom može upotpuniti svaki dnevni outfit.

Odbrojavanje može početi: Nova kolekcija kupaćih kostima zbog koje ne možemo dočekati godišnji C&A C&A C&A +21 C&A

Trudnica iz centra Zagreba: Fijuuuu platforme i haljina koja slavi ljepotu ženskog tijela Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +6 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Adriana Ćaleta-Car: Haljina iz Manga koja odlično pristaje preplanuloj puti Mango, 79,99 EUR Haljina iz zajedničke kolekcije brendova Mango i Simon Miller Simon Miller x Mango +1 Simon Miller x Mango

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju