Glumica Zoe Kravitz, kći glazbenika Lennyja Kravitza i glumice Lise Bonet, u Parizu se udala za svog zaručnika, glumca Karla Glusmana.

Galerija Haljina Marise Tomei Zoe Kravitz i Karl Glusman na svečanoj večeri dan uoči vjenčanja Marisa Tomei i Cree Summer, krsne kume Zoe Kravitz +7 Laura Dern i njezina kći Jaya Harper

Vjenčanje i svadbeno slavlje održano je u pariškom domu njezinog oca Lennyja, raskošnoj rezidenciji od 1500 kvadrata koja, između ostalog, ima sedam spavaćih soba, veliku terasu i prekrasan vrt.

Sudeći prema fotografijama gostiju koji su jučer popodne pristizali u rezidenciju, "dress codea" na ovom svadbenom slavlju nije bilo. Točnije, po njihovim odjevnim kombinacijama može se pretpostaviti kako se mladenci nisu nimalo zamarali izgledom svojih gostiju i dopustili su im da se odjenu kako god žele.

Gosti na vjenčanju Zoe i Karla dali su mašti na volju kad je u pitanju odjeća Gosti na vjenčanju Zoe i Karla dali su mašti na volju kad je u pitanju odjeća (Foto: Profimedia)

Da je trendseterica Zoe, po mnogima jedna od najbolje odjevenih žena u Hollywoodu, sve samo ne tradicionalna mladenka, dokazuje i kombinacija koju je odjenula za svečanu večeru uoči vjenčanja.

Ispod mrežaste haljine ukrašene bisernim perlama nosila je bijele kratke tajice i top te ih kombinirala uz salonke i satensku torbicu u bijeloj boji.

Zoe Kravitz i Karl Glusman na svečanoj večeri dan uoči vjenčanja Zoe Kravitz i Karl Glusman na svečanoj večeri dan uoči vjenčanja (Foto: Profimedia)

Obožavatelje neopterećene glumice nije nimalo iznenadilo to što je svojim gostima dala potpunu slobodu kada je u pitanju stajling za njezin velik dan.

Blještavi komadi nisu nepoželjni, ali dozirajte blještavimo kako ne biste zasjenili mladence Poštujte mladence: Pravila odijevanja kojih se gosti na svadbi moraju pridržavati

Slika nije dostupna Dvije zabranjene haljine koje se ne smiju nositi na tuđoj svadbi

Tako je britanska redateljica Sam Taylor-Johnson na svadbu stigla u ležernoj haljini sa životinjskim uzorkom i neformalnim sandalama s platformom.

Sam Taylor-Johnson i njezin suprug Aaron Taylor-Johnshon Sam Taylor-Johnson i njezin suprug Aaron Taylor-Johnshon (Foto: Profimedia)

Glumica Laura Dern na svadbu je stigla u raskošnoj šarenoj šljokičastoj haljini s blještavom zlatnom aplikacijom na predjelu trbuha. S druge strane, njezina kći Jaya Harper bila je odjevena u opuštenu haljinu klasičnog "boho" stila.

Laura Dern i njezina kći Jaya Harper Laura Dern i njezina kći Jaya Harper (Foto: Profimedia)

I dok su neki poznati muškarci na slavlje došli u elegantnim odijelima i košuljama s kravatama ili leptir-mašnama, legendarni Denzel Washington je ispod crnog sakoa nosio običnu majicu u istoj boji, a na nogama - tenisice.

Denzel Washington sa suprugom Paulettom i kćerkom Denzel Washington sa suprugom Paulettom i kćerkom (Foto: Profimedia)

Među gošćama na svadbi koje su izazvale puno pažnje i komentara na društvenim mrežama nalazi se I 54-godišnja Marisa Tomei.
Slavna američka glumica Zoeina je krsna kuma i najbolja je prijateljica njezine mame Lise. Marisa je za vjenčanje odabrala haljinu koju su neki nazvali neprimjerenom.

Marisa Tomei i Cree Summer, krsne kume Zoe Kravitz Marisa Tomei i Cree Summer, krsne kume Zoe Kravitz (Foto: Profimedia)

Dugačak model u crnoj boji ukrašen cvjetnim aplikacijama i u struku stegnut vrpcom od baršuna u donjem je dijelu proziran do te mjere da otkriva donje rublje.

Upravo su zato mnogi komentirali kako haljina jednostavno nije prikladna za ovakav tip događanja.

Je li haljina Marise Tomei bila primjeren odabir za vjenčanje?

glasova:

Drugi su pak zaključili kako Marisa nije jedina poznata dama koja je na slavlje došla u prozirnim odjevnim komadima i da takav tip odjeće očito nije nepoželjan kada su u pitanju vjenčanja slavnih osoba.

Tu vrijede druga pravila. Holivudske svadbe su modne revije tako da ne vidim ništa loše u ovoj haljini, pogotovo kada pogledate što su sve drugi imali na sebi, jedan je od komentara s Instagrama.

Reese Witherspon u vatreno crvenoj haljini Reese Witherspon u vatreno crvenoj haljini (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju