Iza nas je prva epizoda nove sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj je pobjedu odnijela Antonia Dora Pleško koja je na jedan dan postala dalmatinska ikona Mišo Kovač.

Galerija Minea Haljina brenda Self-Portrait Minea u prvoj epizodi TLZP-a +3 Minea u prvoj epizodi TLZP-a

Njezin nastup oduševio je i Mineu koja je u novoj sezoni sjedi u žiriju, zajedno s glumicima Enisom Bešlagićem i Goranom Navojcem te pjevačem Marijem Rothom.

Pa što je ovo bilo, oduševljeno je rekla Minea koja je pozornost privukla i modnim izdanjem za koje je zaslužan tim na čelu s našim stilistom Markom Grubinćem.

Minea je blistala u svjetlucavoj ružičastoj mini haljini koju je dodatno efektnom učinilo perje na rubovima rukava.

Minea u prvoj epizodi TLZP-a Minea u prvoj epizodi TLZP-a (Foto: Instagram@minea.official)

Haljina modnog brenda Self-Portrait ima povišeni ovratnik, a napravljena je od rastezljvog materijala i prekrivena sitnim kristalima.

Haljina brenda Self-Portrait Haljina brenda Self-Portrait (Foto: Instagram@antonijamisurasandric)

Minea je uz haljinu nosila i ružičaste sandale s tankim remenčićima i visokom potpeticom.

Meni je Minea cijeli život slatka, djevojka iz susjedstva, ima taj zarazni, dobar karakter. Ona je stvarno lijepa i cijelom timu je prioritet bio da se u ničem ne pretjeruje, da ništa ne upada u oko, da nikome ništa ne smeta, rekao je Marko i dodao kako izdanje ima tek malo perja za show, a čak su i kristalići decentni. Ne sjeća se, kaže, kad je netko bio toliko sretan tijekom cijelog procesa rada i oko svih prijedloga.

Minea u prvoj epizodi TLZP-a Minea u prvoj epizodi TLZP-a (Foto: Instagram@minea.official)

Kada su u pitanju emisije koje dolaze, zadržat će sličan smjer. Iako nije htio otkrivati previše detalja, Marko je poručio da će se sve haljine koje će birati za Mineu sigurno svidjeti našim čitateljicama.

Marko Grubnić osmislio je tri kombinacije s prslukom koje izgledaju dojmljivo i ugodno Marko Grubnić Izdanja s prslukom - 3 Izdanja s prslukom - 1 +3 Izdanja s prslukom - 6

Složio Marko Grubnić: Tri kombinacije s fantastičnim sakoom, jedna je baš udobna i jako nosiva Kombinacije sa sakoom životinjskog uzorka - 7 Sako i mala crna haljina Sako i mala crna haljina +5 Sako i duga svečana haljina
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju