Bež sivkasti pješčani tonovi idealan su izbor za uređenje kupaonice jer djeluju umirujuće, neutralno, čisto i prozračno.

Kupaonica u tonovima pijeska također uvijek odiše elegancijom, a uklapa se u svaki stil uređenja doma.

Želite li dodati malo boje, pješčane tonove najbolje je kombinirati uz plavu i zelenu pa izaberite detalje u tim bojama, a sigurno nećete pogriješiti i ako kupaonicu uredite u pješčano-bijeloj kombinaciji. Također, pješčani tonovi savršen su izbor ako želimo stvoriti ljetni ugođaj, naročito u kombinaciji s bijelom i plavim nijansama.

Petra iz Varaždina preuredila je svoju kupaonicu od tri kvadrata u koju je stao i walk-in tuš Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 1 Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 9 Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 10 +8 Petra Tarodi iz Varaždina preuredila je svoj stan, a najdraža prostorija joj je nova kupaonica - 18

Slika nije dostupna Imate samo nekoliko kvadrata? Sedam malih kupaonica uređenih kao bombončić

Slika nije dostupna Šarmantan stan u kojem su bijela, siva i boja pijeska stvorile idiličan ugođaj vječnog ljeta

Tražite li inspiraciju za uređenje vlastite kupaonice svakako kliknite na fotogaleriju na početku teksta u kojoj ćete pronaći deset prekrasnih kupaonica u kojima je svaki dan spa doživljaj.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju