Otkako je u srpnju otvorio vrata, vrtić za pse Dog Bar u Rijeci svakodnevno prima kućne ljubimce koje njihovi vlasnici ne žele ostaviti same kod kuće ili ih zbog godišnjeg odmora trebaju na neko vrijeme zbrinuti. To je prvi riječki vrtić za pse.

Dog Bar otvoren je u sklopu istoimenog salona za šišanje i njegu pasa u Zametskoj ulici u Rijeci. Vlasnica Antonia Kokić, po zanimanju frizerka, svoju ljubav prema psima spojila je sa strukom i tako otvorila salon za pse. Kako su je klijenti često pitali može li im pričuvati ljubimca na neko vrijeme, odlučila je posao proširiti i na vrtić s radnim vremenom od 7 do 17 sati.

Psima koji dođu u Antonijin vrtić društvo pravi i mačak Grga koji već dvije godine živi u salonu. Antonia ističe kako je važno da psi koji dođu kod nje nisu agresivni te je potrebno prethodno upoznavanje kako bi dobila sve informacije o ljubimcu.

Slika nije dostupna Na fotografije psića koji spavaju u psećem vrtiću rastopit ćete se od slatkoće

Psi na čuvanju imaju osiguranu hranu i igru te istrčavanje i šetnju, pa nema sumnje da se najdraži dlakavci osjećaju sigurno i paženo u rukama vlasnice riječkog vrtića za pse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju