Proljeće budi želju za rekreacijom, a otvaranjem nove sezone vježbanja u Sport Vision stigle su i nove kolekcije za vježbanje.

 

 Jedna od njih, svakako među najpopularnijima je i adidas PRIMEKNIT trening kolekcija za snažne i samopouzdane žene.

Ova se kolekcija prvenstveno razlikuje od ostalih zbog revolucionarne inovacije u tehnici šivanja, savršeno se prilagođavajući tijelu kako bi istaknula sve vaše obline i konture, pružajući vrhunsku udobnost i sofisticiran izgled. Tako, osim u teretani, u topu i tajicama iz Primeknit kolekcije super ćete izgledati i prilikom vaših ostalih svakodnevnih aktivnosti.

PR PR

Primeknit top, odnosno sportski grudnjak, najnoviji je grudnjak iz Primeknit kolekcije. Besprijekorno stoji svima iako je prvenstveno namijenjen ženama s manjim grudima, s fleksibilnim naramenicama koje omogućuju različite kombinacije podešavanja, a tu su i spužvasti umeci koji se po potrebi mogu skinuti.

Iz Primeknit kolekcije poseban se fokus stavlja na udobne sportske tajice visokog struka i zanimljivog kroja, koje ističu figuru dok fleksibilna tkanina prati svaki pokret.

Pod geslom True freedom of movement osmišljena je nova i inovativna sportska odjeća koja u svakom trenutku prati vaš pokret, a Primeknit je dio te inovacije.

PR PR

Cijelu adidas Primeknit kolekciju koja uključuje i proizvode za snažniji spol, potražite u Sport Vision trgovinama ili na webu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju