Sve ono negativno danas ćemo ostaviti iza sebe i u srcima napraviti mjesta za sve ono lijepo što dolazi. Svaki novi početak je uzbudljiv, zato se veselimo svemu što nam donosi 2023. godina, a ljubav nam je svima jedna od najvećih novogodišnjih želja.

Što je najvažnije u životu, pokazao je jedan romantičar koji je za početak nove godine odabranici svoga srca postavio preslatki transparent i pokazao da u novu ulazi pun ljubavi. 

Platneni transparent veličine nekoliko metara uočili smo na zagrebačkom Savskome mostu za pješake i bicikliste i odmah nam je izmamio osmijeh na lice.

Matea, volim te, kratko i jasno, jednostavnim rukopisom, poručio je nepoznati muškarac svojoj Matei na velikom bijelom platnu, koje je uljepšalo zagrebački Savski most. 

Transparent u Zagrebu Romantični transparent na Savskome mostu u Zagrebu (Foto: Zadovoljna.hr)

Taj nam je slatki postupak pokazao što je zapravo najvažnije u životu i prvi dan nove godine učinio baš posebnim.

Ljubavni plakat na Peščenici "Ti si moja mirna luka i moj zabavni park": U Zagrebu osvanuo plakat s vrlo romantičnom porukom

Ljubavna poruka u Tomislavgradu Romantična poruka na zgradi koja je mnogima uljepšala dan

Bez obzira na to koji se romantični par krije iza ove lijepe geste, drago nam je što na ovome svijetu još uvijek postoje muškarci koji se znaju potruditi i svojim boljim polovicama staviti osmjeh na lice.

Transparent u Zagrebu Romantični transparent na Savskome mostu u Zagrebu (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju