Topla obuća i odjeća ključna je u hladnijem dijelu godine, a pogotovo ako planirate duže vrijeme boraviti na otvorenom. Komadi podstavljeni umjetnim krznom i vunom tada se nameću kao logično rješenje.

Galerija Dame sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima umjetnim krznom i vunom - 7 Dame sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima umjetnim krznom i vunom - 4 Dame sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima umjetnim krznom i vunom - 2 +4 Ugg, Classic Mini Platform, 199 eura

Planirate li slobodne trenutke iskoristiti za obilazak adventskih događanja diljem hrvatskih gradova, udobno se i toplo se obucite.

Na svojem primjeru to je demonstrirala i mlada dama iz centra Zagreba. Crnokosa djevojka prošetala je glavnim trgom u vrlo jednostavnoj, ali i udobnoj kombinaciji.

Dame sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima umjetnim krznom i vunom - 2 Mlada dama sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima vunom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tajice u boji kože sparila je s toplom vunenom dolčevitom te kaputom s krznenim dijelovima koje je u struku svezala pojasom.

Na nogama je, pak, nosila crne gležnjače-platforme brenda Ugg. Riječ je o modernoj interpretaciji klasičnih mini čizama od antilopa ovog kalifornijskog brenda koji dolaze s platformom visine 5 centimetara

Ugg, Classic Mini Platform, 199 eura Ugg, Classic Mini Platform, 199 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kraći modeli čizama podstavljeni umjetnim krznom i vunom koje krasi platforma - a posebno u boji bijele kave, iznimno su popularni ove jeseni.

Nose ih brojne dame u svjetskim centrima mode, ali i na hrvatskim ulicama, što svjedoče i neke od fotografija u fotogaleriji na početku teksta.

Dame sa zagrebačke špice u gležnjačama-platformama podstavljenima umjetnim krznom i vunom - 1 Podstavljene gležnjače-platforme popularne su ove jeseni u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Izdanje iz centra Zagreba u vrlo efektnim najlonkama s lijepom porukom Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 6 Ulična moda u centru Zagreba - 5 +6 Zagrebačka street stylerica nosi čizme od trapera ukrašene umjetnim dijamantima iz Zare

Kombinacija s tajicama koja dokazuje da se u centar Zagreba može i u papučama Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 1 Ulična moda u centru Zagreba - 4 +10 Zagrebačka street stylerica nosi papuče s platformom brenda Ugg

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju