Na Njujorškom tjednu mode dizajneri su pokazali i nove modele torbi kakve će se nositi u sezoni proljeće/ljeto 2019. godine. Neke od njih toliko su drugačije, posebne, luckaste pa i ekstravagantne da su "ukrale" svu pažnju na revijama, pa čak i zasjenile odjevne kreacije.

Galerija Brandon Maxwell Cushnie Mansur Gavriel +6 Oscar de la Renta  

Revije na Njujorškom tjednu mode ponudile su bogatu inspiraciju kada je riječ o torbama kakve će se nositi na proljeće.  Dizajneri nisu "štedjeli" na mašti i kreativnosti te su stvorili modele koji su izazvali veliko zanimanje, naročito među pripadnicama nježnijeg spola.

Brandon Maxwell genijalnu luckastog svog dizajna prikazao u obliku prozirne torbe u kojoj se može nositi i boca šampanjca

Među najatraktivnijim modelima je elegantna torbica Mansura Gavriela okruglog oblika u nježno ružičastoj boji, Oscar de la Renta predstavio je torbicu u obliku kugle ukrašenu dugačkim resama, Michael Kors ima "adut" u obliku torbe s razigranim ljetnim motivom, u oversize traper torbu s potpisom Proenza Schouler stane baš sve i još malo više, dok je Brandon Maxwell genijalnu luckastog svog dizajna prikazao u obliku prozirne torbe u kojoj se može nositi i boca šampanjca.

U fotogaleriji razgledajte deset torbi za sezonu proljeće/ljeto koje su "ukrale" Njujorški tjedan mode.

Michael Kors Michael Kors (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju