Nabavka šarmantnih blagdanskih ukrasa dobila je još jednu stanicu.

Galerija

Anita Jurić, koja stoji iza solinskog brenda "TAKE THA BREAK", u blagdanskoj ponudi ima neodoljive ukrasne boriće izrađene od tkanine za koje će mnogi vrlo rado naći mjesta u svom domu.

Dekorativne boriće, koji su punjeni silikonskim vlaknima i postavljeni na stalku od brezina drveta, možete staviti kao ukras na policu, stol, u dnevnu ili spavaću sobu, a mogu dočekati vaše goste već u hodniku... Gdje god ih smjestite, prostoru će dati dozu šarma, dijelom zahvaljujući i zvjezdicama i pahuljicama koje su smještene na njihovu vrhu.

Ukrasni borići brenda TAKE THA BREAK - 4
Dekorativni borići napravljeni su od tkanine i drveta (Foto: TAKE THA BREAK)

Također, ako živite u malenom stanu u koji ne stane veliki bor ili ste jednostavno u potrazi za zamjenom za klasično božićno drvce, možda su baš ta drvca jedna od opcija, posebno ono najviše iz ponude koje je visoko 85 centimetara.

Ideja se na prvu činila vrlo jednostavnom, bila sam sigurno da ću ja to uspjeti sama odraditi. Aliiii... Nakon što sam izradila gornji dio, koji je nalik jastuku, trebalo je osmisliti i postolje.

Iako sam prvotno postolja zamislila od gipsa, super je ispalo što ipak nisam dovoljno vješta za rad s gipsom pa sam se prebacila na drvo, koje se na kraju i puno bolje uklopilo u ovu priču.

Izradu postolja sam prepustila, da ne kažem dala zadatak, dečku da ih on napravi. I odlično se nadopunjavaju s borićima napravljenim od tkanine,
rekla nam je Anita o svom proizvodu.

Borići dolaze u različitim bojama i veličinama.

Dekorativni borići dolaze u tri veličine. Veliki bor visok je 85 cm, srednji 60 cm i najmanji, koji se prodaje u kompletu od dva borića, visok je oko 35 cm, rekla je Anita. 

Kako doći do borića, provjerite na stranicama brenda.