U posljednjem videu kojeg je Meghan Markle snimila u dvorištu kuće povodom koncerta Vax Live Global Citizen, mnogima je pažnju privukao ukrasni jastuk na klupici na kojoj Meghan sjedi. Riječ je o velikom jastuku ukrašenom resama, izrađen od prirodnih materijala, što su dvije odlike šarmantnog i eklektičnog boho stila.

Galerija Ukrasni jastučići u boho stilu Meghan Markle u video poruci za Vax Live Global Citizena Ukrasni jastučići u boho stilu - 7 +6 Emmezeta, 129,90 kn

Jastuci u boho stilu zavladali su interijerima, ali i eksterijerima jer su savršen ukras za terase i balkone, bez obzira na to u kakvom ste stilu uredili vanjski dio svog doma. Upravo zbog svoje eklektičnosti boho se lijepo slaže s drugim stilovima uređenja, bilo da je riječ o onim ležernijim i šarenijim ili minimalističkim i elegantnima, kao i s egzotičnim stilovima koje karakterizira bogatstvo uzoraka.

Meghan Markle u video poruci za Vax Live Global Citizena Meghan Markle i jastuk u boho stilu koji je privukao pažnju (Foto: Profimedia)

Boho je zapravo moderna verzija hipi stila koji je vladao sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a mnogi ga opisuju i riječima vintage, shabby chic, retro. Odlikuju ga prirodni materijali, detalji poput resa, geometrijskih i reljefnih oblika, s jedne strane zemljani tonovi, a s druge strane šarenilo – boho je zaista nesputan i nudi maksimalnu slobodu izbora.

Najljepša u gradu: Amirina terasa u večernjim satima postaje zaista čarobno mjesto Amira Hondo svoju terasu uredila je u kombinaciji boho i industrijskog stila - 7 Amira Hondo svoju terasu uredila je u kombinaciji boho i industrijskog stila - 2 Amira Hondo svoju terasu uredila je u kombinaciji boho i industrijskog stila - 5 +7 Amira Hondo svoju terasu uredila je u kombinaciji boho i industrijskog stila - 10

Balkon Sedam detalja za balkone i terase koji će ih pretvoriti u omiljeni kutak

Po uzoru na jastuk koji krasi dvorište Meghan Markle, pronašli smo osam ukrasnih jastuka boho stila u neutralnim tonovima koji će biti savršen dodatak svakoj sobi, terasi ili balkonu.

Ukrasni jastučići u boho stilu - 4 Next, 193 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju