U posljednjem videu kojeg je Meghan Markle snimila u dvorištu kuće povodom koncerta Vax Live Global Citizen, mnogima je pažnju privukao ukrasni jastuk na klupici na kojoj Meghan sjedi. Riječ je o velikom jastuku ukrašenom resama, izrađen od prirodnih materijala, što su dvije odlike šarmantnog i eklektičnog boho stila.

Jastuci u boho stilu zavladali su interijerima, ali i eksterijerima jer su savršen ukras za terase i balkone, bez obzira na to u kakvom ste stilu uredili vanjski dio svog doma. Upravo zbog svoje eklektičnosti boho se lijepo slaže s drugim stilovima uređenja, bilo da je riječ o onim ležernijim i šarenijim ili minimalističkim i elegantnima, kao i s egzotičnim stilovima koje karakterizira bogatstvo uzoraka.

Boho je zapravo moderna verzija hipi stila koji je vladao sedamdesetih godina prošlog stoljeća, a mnogi ga opisuju i riječima vintage, shabby chic, retro. Odlikuju ga prirodni materijali, detalji poput resa, geometrijskih i reljefnih oblika, s jedne strane zemljani tonovi, a s druge strane šarenilo – boho je zaista nesputan i nudi maksimalnu slobodu izbora.

Slika nije dostupna Sedam detalja za balkone i terase koji će ih pretvoriti u omiljeni kutak

Po uzoru na jastuk koji krasi dvorište Meghan Markle, pronašli smo osam ukrasnih jastuka boho stila u neutralnim tonovima koji će biti savršen dodatak svakoj sobi, terasi ili balkonu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju