Stradun je pun turista i Dubrovčana koji su ovoga vikenda uživali u toplom i sunčanom vremenu. Dame su pokazale i pomno odabrane odjevne kombinacije za šetnju Dubrovnikom, a bila je to prilika i da odjenu najbolje štikle koje bi lako mogle proći i na nekom crvenom tepihu.

Galerija Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku - 3 Ulična moda u Dubrovniku - 7 +6 Zara, 49,95 eura

Štikle sa zlatnim detaljima uvijek izgledaju glamurozno, a jedan takav atraktivni model sandala s visokom potpeticom nosila je mlada street style dama iz Dubrovnika.

Stradunom se prošetala u mladenačkoj odjevnoj kombinaciji s daškom ženstvenosti noseći bijele traperice ravnih nogavica s poderanim rubom do iznad gležnja, a gore plavu košulju s dugim rukavima ukrašenu sitnim bijelim točkicama. Košulja ima i zgodan detalj u obliku tankih vrpca koje se vežu oko vrata.

Ulična moda u Dubrovniku - 3 Street stylerica sa Straduna nosi Zarine štikle ukrašene zlatnim lancem (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Ipak, glavna zvijezda street stylea tamnokose zgodnice iz Dubrovnika bile su njezine štikle, sandale s potpeticom od deset centimetara iz trgovine Zara. Kožnate crne sandale imaju dva tanka remenčića s kopčanjem oko gležnja, a posebno su atraktivne zbog zlatnog lanca kojim su ukrašene.

Kakva dama, kakav stil: Ovako se dolazi na zagrebačku špicu kada želite biti zamijećeni Ulična moda iz centra Zagreba - 6 Ulična moda iz centra Zagreba - 3 Ulična moda iz centra Zagreba - 1 +5 Ulična moda iz centra Zagreba - 7

Zagrepčanke luduju za njom: Ljepotica u suknji koja je pokorila špicu Street style izdanje sa zagrebačke špice Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju +6 Midi traper-suknja s visokim prednjim prorezom u zagrebačkom street style izdanju

Takav glamurozni, ženstveni model savršen je odabir za svečanija ljetna modna izdanja, ali i za svaku priliku kada se želimo srediti i osjećati lijepo, pa tako i za nedjeljnu šetnju Stradunom.

Street stylerica iz Dubrovnika nosi štikle iz trgovine Zara - 1 Zara, 49,95 eura (Foto: www.zara.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju