Proljeće je tradicionalno razdoblje godine kada u street style kombinacijama na ulicama hrvatskih gradova opet započinje dominacija haljina. Najčešće viđamo modele s cvjetnim uzorkom, koji je odavno sinonim za proljetnu modu.

Galerija Ljepotica iz Zagreba u haljini s efektnim uzorkom Platforme u zagrebačkoj street style kombinaciji Ljepotica iz Zagreba u haljini s efektnim uzorkom +1 Ljepotica iz Zagreba u haljini s efektnim uzorkom

Međutim, to ne znači da nema prilike vidjeti i haljine s još efektnijim uzorcima, poput modela koji je na zagrebačkoj špici nosila ova mlada dama.

Ljepotica iz Zagreba u haljini s efektnim uzorkom Ljepotica iz Zagreba u haljini s efektnim uzorkom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Tamnokosa ljepotica prošetala je Cvjetnim trgom u haljini ukrašenoj motivom ženske glave. Apstraktni obrisi lica u kontrastnoj bijeloj boji krasili su haljinu s visokim bočnim prorezom. Model tamne boje ima povišen ovratnik i lagano je stegnut u struku, pa tako dodatno laska figuri.

Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu Y/Project, proljeće/ljeto 2022. Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Y/Project x Melissa +3 Y/Project x Melissa

Današnja street style zvijezda haljinu je spojila s neutralnim sakoom bež nijanse, a odabrala je i vrlo upečatljivu obuću.

Naime, nosila je čizme s popularnog pravokutnog vrha s prednjom platformom i stabilnom širokom blok-potpeticom.

Platforme u zagrebačkoj street style kombinaciji Platforme u zagrebačkoj street style kombinaciji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Odlučila se za varijantu u zagasitoj nijansi zelene boje koja je zasigurno jedna od najpopularnijih proljetnih boja.

Kombinaciju je zaokružila minijaturnom torbicom popularnog brenda Kurt Geiger i statement naušnicama u bijeloj boji.

Ljepotica iz Zagreba u haljini s efektnim uzorkom Ljepotica iz Zagreba u haljini s efektnim uzorkom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju