Nakon ljetne mode, sredina mjeseca rujna uvijek označava početak odijevanja u kombinacije koje najavljuju skorašnji početak jeseni. Za oproštaj od ljeta i dolazak jeseni koja nam stiže za devet dana izdvojili smo jedno zagrebačko street style izdanje u dugačkom kombinezonu.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 3 +12 Zagrebačka street stylerica nosi kombinezon od trapera iz trgovine Stradivarius

No nije nas oduševio samo traper kombinezon koji lijepoj street stylerici iz centra Zagreba pristaje kao saliven. Odmah su nam za oko zapele i cipele uz koje ga nosi, salonke uvijek efektnog zmijskog uzorka.

Ulična moda u centru Zagreba - 1 Zagrebačka street stylerica u traper kombinezonu iz Stradivariusa (Foto: Josip Moler/Cropix)

Dugački kombinezon od trapera iz trgovine Stradivarius ima kratke rukave i džepiće u gornjem dijelu na predjelu grudi, kao i veće džepove ispod struka. U dizajnu se ističu i klasična kragna u stilu košulje, kao i dugački patentni zatvarač na sredini, kojim se može regulirati dubina dekoltea.

Zagrebačka street stylerica nosi kombinezon od trapera iz trgovine Stradivarius Zagrebačka street stylerica nosi kombinezon od trapera iz trgovine Stradivarius (Foto: www.stradivarius.com)

Ravne nogavice laganog bootcut kroja lijepo izdužuju noge i čitavu figuru, a kombinezon u svom sastavu ima i elastin što ga čini dodatno udobnim za nošenje. Mlada dama iz Zagreba za svoj street style odabrala je kombinezon od plavog trapera, a dostupan je i u crnoj boji te u veličinama od XS do XL.

Mini kožnata torbica smeđe boje s potpisom dizajnera Michaela Korsa izvrsno je upotpunila modnu kombinaciju, kao i nakit koji je stavila, tanki lančić s privjeskom u obliku srca, srebrna narukvica i ručni sat.

Još rujanske ulične mode iz središta Zagreba čeka vas u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 5 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

U šetnji Splitom: Maksi haljina koja je jednako udobna koliko je i efektna Ulična moda u Splitu - 11 Ulična moda u Splitu - 5 Ulična moda u Splitu - 7 +8 Ulična moda u Splitu - 12

Zgodna dama iz Zagreba u štiklama koje su izazvale divljenje prolaznika na špici Zgodna dama u sandalama brenda Casadei Efektne satenske sandale na vezanje s visokom potpeticom proizveo je slavni talijanski brend Casadei Street style izdanje zgodne dame iz Zagreba +1 Zgodna dama u sandalama brenda Casadei

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju