Meteorolozi već najavljuju kako nas sljedeći tjedan očekuje promjena vremena zbog koje će dnevne temperature u posljednjim danima ljeta ipak više nalikovati onim jesenskim. Zbog toga će se, očekivano, promijeniti i naša modna izdanja.

Galerija Zgodna dama u sandalama brenda Casadei Efektne satenske sandale na vezanje s visokom potpeticom proizveo je slavni talijanski brend Casadei Street style izdanje zgodne dame iz Zagreba +1 Zgodna dama u sandalama brenda Casadei

Uskoro će se i zagrebačka špica oprostiti od divnih ljetnih street style kombinacija poput ove koju je na Trgu bana Josipa Jelačića snimio naš fotograf.

Jedna zgodna dama prošetala je centrom grada odjevena u odličnu haljinu s morskim uzorkom zbog koje smo se mislima odmah vratili na neku udaljenu plažu. Crni model visokog ovratnika s naglašenim voluminoznim rukavima ukrašen je živopisnim i šarenim motivima morskih zvijezda i školjkica, a jedna od dominantnijih boja na uzorku je plava.

Zgodna dama u sandalama brenda Casadei Zgodna dama u sandalama brenda Casadei (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Upravo su takve bile i njezine fantastične sandale s visokom potpeticom. U pitanju je model brenda Casadei, jednog od najpoznatijih i najcjenjenijih talijanskih proizvođača obuće osnovanog 1958. godine. Njihove štikle Blade jedan su od najpopularnijih modela salonki svih vremena, ali one čine samo mali dio njihove zanimljive ponude.

Efektne satenske sandale na vezanje s visokom potpeticom proizveo je slavni talijanski brend Casadei Efektne satenske sandale na vezanje s visokom potpeticom proizveo je slavni talijanski brend Casadei (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Naša današnja street style zvijezda odabrala je njihove efektne sandale na vezanje s ukrasom od satena na prednjem remenu. Zahvaljujući potpetici od šest centimetara, ove su sandale vrlo udobne za nošenje, a zahvaljujući boji pravi su mamac za poglede.

Na zagrebačkoj špici ne viđamo često modele obuće u ovako jarkim i dominantnim bojama pa je ovo bilo pravo osvježenje.

Street style izdanje zgodne dame iz Zagreba Street style izdanje zgodne dame iz Zagreba (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Dama iz Zagreba u tenisicama koje privlače poglede na svakom koraku Model Nexus Bowe brenda Casadei Model Bowe brenda Casadei Model Nexus brenda Casadei +4 Tenisice Nexus Bowe brenda Casadei na zagrebaačkoj špici

Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu Y/Project, proljeće/ljeto 2022. Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Y/Project x Melissa +3 Y/Project x Melissa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju