Tajice su udobne, praktične i vrlo prilagodljive raznoraznim odjevnim kombinacijama, pa ne čudi da su jedan od najomiljenijih odjevnih komada. Popularne su i tajice izrađene od kože, a obično je riječ o umjetnoj koži kojoj se pri izradi dodaje elastin.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 2 +10 Zagrebačka street stylerica nosi bijele tenisice marke New Balance (Mass, 130 eura)

Jedan takav model crnih kožnatih tajica za dolazak u središte Zagreba odabrala je dama koja nosi model s ukrasnim gumbima na predjelu trbuha. Gore je odjenula kratku kožnatu jaknu bajkerskog stila s rukavima zanimljivog pletenog dizajna te ispod nje bijelu usku majicu.

Ulična moda u centru Zagreba - 6 Zagrebačka street stylerica nosi kožnate tajice i bijele tenisice marke New Balance (Foto: Josip Moler/Cropix)

Opasno dobro street style izdanje u koži nadogradila je sportskim bijelim tenisicama popularne tvrtke New Balance, osnovane prije 118 godina u Bostonu, te torbom u kombinaciji bijele i crne boje čiji dizajn potpisuje brend DKNY. Osnovala ga je dizajnerica Donna Karan 1984. godine sa sjedištem u New Yorku, a brend nudi široki izbor odjeće, obuće i modnih dodataka za žene i muškarce.

Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda DKNY Zagrebačka street stylerica nosi torbu brenda DKNY (Foto: Donna Karan)

Zagrebačka street stylerica nosi veliki model tote torbe koja je cijela bijela, dok su drške crno-bijele s ispisanim imenom brenda DKNY.
Velike naušnice i sunčane naočale mačkastih okvira sjajno su podigle stajling nasmiješene dame iz središta Zagreba.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja zagrebačke ulične mode.

Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mama iz centra Zagreba kratki baloner nosi kao mini haljinu i uz njega fine salonke Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 10 Ulična moda u centru Zagreba - 5 +10 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Par iz centra Zagreba: Ovako se odijeva muškarac sa stilom modno usklađen s partnericom Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 8 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 9 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 2 +5 Muška ulična moda sa zagrebačke špice - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju