Crvenokosa dama prošetala je središtem Zagreba i svojom pojavom podsjetila nas da je u životu uvijek najbolje biti svoj. Njezin šareni i veseli street style pokazuje da ova žena njeguje modni stil koji možda ne bi svatko znao nositi, ali ona ga nosi perfektno.

Galerija Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 2 Street style dama iz centra Zagreba nosi žutu torbu brenda Guess +8 Zagrebačko street style izdanje u šarenoj maksi haljini i žuto-srebrnim platformama

Za dnevni izlazak u grad zagrebačka street stylerica odabrala je maksi haljinu kratkih rukava i raskošnog šarenog uzorka u kombinaciji crvene, žute, narančaste, plave, zelene i bijele boje. Haljina u gornjem dijelu prianja uz tijelo te je rastezljiva, a crvenokosa dama nosila ju je spuštenu na ramenima.

Ulična moda u centru Zagreba - 6 Zagrebačko street style izdanje u šarenoj maksi haljini i žuto-srebrnim platformama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Donji dio je lepršav i s visokim prorezom na lijevoj strani te na rubu finiširan volanom, koji je ukrašen zgodnim detaljima u stilu sitnih pompona žute boje. Ova žena sa stilom očito je ljubiteljica žute boje jer je odabrala i žutu torbicu, čvrsti četvrtasti model s efektom krokodilske kože brenda Guess.

Street style dama iz centra Zagreba nosi žutu torbu brenda Guess Street style dama iz centra Zagreba nosi žutu torbu brenda Guess (Foto: www.buylopez.com)

Torba na preklop ukrašena je metalnim slovom G srebrne boje te ima dugački ramen za nošenje na ramenu ili preko tijela, kako ju nosi i zvijezda naše street style priče.

Kombinaciju su još zanimljivijom učinile štikle brenda Luciano Barachini, u kombinaciji žute i metalik srebrne boje. Sandale s remenčićem na peti imaju platformu i deblju potpeticu visoku 12,5 centimetara.

Street style dama iz centra Zagreba nosi žuto-srebrne štikle brenda Luciano Barachini Street style dama iz centra Zagreba nosi žuto-srebrne štikle brenda Luciano Barachini (Foto: www.yoox.com)

Još malo sunčane žute boje svom street styleu dodala je s narukvicom i predobrim naušnicama u obliku pravokutnika s crnom trakicom po sredini. Sunčane naočale koje se presijavaju u više boja modnom izdanju iz centra Zagreba dale su završni šarm.

Još ljetnih izdanja zagrebačke ulične mode za modnu inspiraciju pronađite u fotogaleriji na početku teksta

Ulična moda u centru Zagreba - 5 Ulična moda u centru Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Hit i nakon godinu dana: Ovo street style izdanje pogledalo je 150 tisuća ljudi Street style izdanje u haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa +2 Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa - 2

Šetnja Zadrom u uskoj maksi suknji kojoj su ravne natikače i bolji par od visokih potpetica Ulična moda u Zadru - 5 Ulična moda u Zadru - 4 Zadarska dizajnerica Božena Bratović Smolić nosi ravne natikače modne kuće Hermes, popularni model Oran +6 Zadarska street stylerica nosi torbicu u obliku valjka američkog brenda Coach

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju