Street style izdanja sa zagrebačkih ulica dokazuju da Hrvatice doista imaju stila, a mnogim ženama služe kao inspiracija za njihove modne kombinacije u onim trenucima kad se pitaju što danas odjenuti.

Wow, wow, wow! Dama iz centra Zagreba u zelenoj haljini s tržnice izgleda kao milijun dolara Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa +8 Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa

Zato su takvi tekstovi među najčitanijima na našem portalu, a jedna vas je mlada dama sa zagrebačkih ulica ipak najviše oduševila. Točno prije godinu dana naš je fotograf zabilježio efektno izdanje lijepe Sare. Njezina odjevna kombinacija dobila je najviše pohvala i komplimenata, a pogledalo ju je 150 tisuća ljudi. 

Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa (Foto: Slaven Janđel)

Sara je tada odjenula haljinu koja je pravi primjer ljetne elegancije. Radi se o satiniranoj haljini u predivnoj zelenoj boji. Gornji dio haljine krase tanke podesive bretele i V-izrez, a donji dio čini lepršava suknja asimetričnog kroja s volanom na rubu.

Haljina je na prednjem dijelu kraća, dok je iza duža, a Sara nam je otkrila da je haljinu kupila na placu u zagrebačkom Dupcu i tako nam dokazala da možemo izgledati kao milijun dolara, bez obzira na cijenu i brend.

Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa (Foto: Slaven Janđel)

Lepršavu haljinu kombinirala je s ravnim sandalama koje krase tanki remenčići i zlatni detalji, a na ramenu je nosila prošivenu bež torbu s ručkom od metala i kože, od nakita je odabrala decentne naušnice i sat, a kosu je jednostavno svezala u visoki rep.

Zavirite u galeriju i prisjetite se najhvaljenijeg street style izdanja sa zagrebačkih ulica.

Mama iz centra Zagreba u kultnim natikačama koje se diče svojom udobnošću Ulična moda u centru Zagreba - 13 Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 7 +11 Mama iz centra Zagreba nosi natikače od brušene kože marke Birkenstock Ovaj muškarac možda je sa zagrebačke špice, ali kao da je iz neke španjolske serije Muška ulična moda iz centra Zagreba - 6 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 1 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 5 +5 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 8

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju