Unatoč ne baš najboljim vremenskim prilikama za gotovo sredinu svibnja, i ovotjedna subotnja špica ponudila je pregršt street style inspiracije. Središte Zagreba svakoga je vikenda prava riznica dobre ulične mode, a uvijek bude onih dama koje se posebno istaknu svojim odjevnim kombinacijama i modnim stilom.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba - 8 Ulična moda iz centra Zagreba - 2 Ulična moda iz centra Zagreba - 5 +4 Ulična moda iz centra Zagreba

Ove subote pažnju nam je naročito privukla zgodna mama koja je sa svojom kćerkicom prošla središtem Zagreba. Svoj street style složila je od uske bijele haljine midi dužine s prorezom na lijevoj strani i crnim detaljem na rubovima. Tanka crta nalazi se i na predjelu struka te ga tako dodatno naglašava.

Ulična moda iz centra Zagreba - 2 Street style zgodne mame iz centra Zagreba u bijeloj haljini i visokim čizmama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ženstvenu haljinu spojila je s crnim kožnatim čizmama do koljena s tankom potpeticom koja na vrhu ima oblik malog stošca. Crna kožnata jakna bajkerskog stila s patentnim zatvaračem i remenčićima zlatne boje street styleu atraktivne mame dodala je dašak glam rock stila, a crna kožnata kapa s obodom dašak osobnosti.

Trebaju li štikle? Anica Kovač u modelu kožnatih hlača koji (ne) izgleda bolje uz tenisice Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 3 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 2 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 1 +2 Anica Kovač nosi kožnate hlače brenda Elisabetta Franchi

Zagrebački street style: Torba za kojom se okretala cijela špica Torba Le Sac Rond modnog brenda Jacquemus Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju +4 Torba brenda Jacquemus u zagrebačkom street style izdanju

Torba je pak klasična crna čistih linija, svevremenski model koji odolijeva trendovima i koji se vrlo lako slaže uz razne odjevne kombinacije.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druga izdanja ulične mode iz središta Zagreba. 

Ulična moda iz centra Zagreba - 1 Ulična moda iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju