Zagrebački centar uvijek je nepresušno vrelo modne inspiracije, a pogotovo u toplijem dijelu godine. Zaljubljenice u modu uvijek privlače pažnju svojim odjevnim kombinacijama.

Galerija Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 2 Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 4 Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 3 +2 Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 1

Kada su u pitanju odjevne kombinacije sa zagrebačke špice, one itekako mogu konkurirati izdanjima iz modnih prijestolnica poput Pariza ili Milana.

Iako su među damama najpopularnije jednostavne street style kombinacije, sve češće možemo vidjeti i nešto odvažnija izdanja.

Najbolji dokaz za to je i ova tamnokose dame koja je početkom mjeseca snimljena u blizini glavnog zagrebačkog trga u izdanju koji je privlačio pažnju.

Tamnokosa dama u Pradinim Monolith Crochet sandalama u Zagrebu - 3 Jednostavno izdanje u neutralnim bojama sa zagrebačke špice naglašeno Pradinim sandalama s nazubljenom gumenom potplatom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Na prvi pogled čini se kako je za šetnju s prijateljem odabrala iznimno jednostavno izdanje sastavljeno od hlača širokih nogavica, bijele majice i sivog sakoa.

Prepoznatljiva chunky potplata

Dugi porub hlača, pak, otkriva sandale iz Prade modela Monolith Crochet koji se rijetko kad može vidjeti na zagrebačkoj špici.

Ispod dugog poruba hlača provirivale su Pradine sandale Ispod dugog poruba hlača provirivale su Pradine sandale (Foto: Josip Moler/Cropix)

Riječ je o predimenzioniranoj sandali koja kombinira finu zanatsku izradu obuće s heklanim gornjim dijelom i metalnom kopčom te prepoznatljivim logotipom.

Ove ljetne sandale u boji pijeska vizualno produžuju noge i figuru, a taj efekt dodatno je pojačan gumenom potplatom visine 5,5 centimetara koji je klasičan za Pradinu Monolith kolekciju obuće.

Prada, Monolith Crochet sandale, 1120 eura Prada, Monolith Crochet sandale, 1120 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Tamnokosa dama izdanje je zaokružila kožnatom torbicom Nano Noe iz Louisa Vuittona, sunčanim naočalama i s nekoliko decentnih komada nakita.

Zadarska ljepotica "nepoželjnom" kombinacijom udarila kontru najpopularnijoj ljetnoj boji Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 1 Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 2 Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 3 +5 Crni odjevni komadi na zadarskoj špici - 4

Mama iz centra Zagreba u cipelama koje se rijetko kad viđaju na špici u proljeće Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 2 Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 3 Street style mama u mokasinama podstavljenima krznom - 1 +0 Baldi mokasine, 77 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju