Sunčana subota izmamila je Zadranke i Zadrane na gradske ulice, a među njima i brojne ljubiteljice mode. Kada je u pitanju moda, zadarska špica nije ništa manje zanimljiva od one zagrebačke.

Galerija Ljepotica iz Zadra u kompletu brenda Stradivarius Komplet brenda Stradivarius Stradivarius, 39,99 EUR +8 Stradivarius, 25,99 EUR

Dokazuje to i naša današnja street style zvijezda koja nas je uvjerila u to da je trend nošenja pidžama u dnevnim kombinacijama uistinu kul.

Posljednjih godina u street style izdanjima s Tjedana mode niste mogli izbjeći komplete koji dizajnom imitiraju pidžame i garantiraju maksimalnu udobnost. Vidjeli smo sve, od pamučnih do svilenkastih kompleta, nošenih u kombinaciji sa štiklama i glamuroznim nakitom.

Ljepotica iz Zadra u kompletu brenda Stradivarius Ljepotica iz Zadra u kompletu brenda Stradivarius (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

O ovom trendu progovorio je i Marko Grubnić u videoserijalu Dreskod koji možete pratiti na našem portalu. Jeste li razmišljali koji je to trend koji je vani jako prihvaćen, a kod nas još uvijek ne? Radi se o pidžama 'total looku'. Kod nas je to još uvijek bauk, cure ga se boje nositi jer ga je teško kombinirati.

Komplet brenda Stradivarius Komplet brenda Stradivarius (Foto: Stradivarius)

To je nekakvo generalno mišljenje, ali ja se s tim ne slažem, a čak ga često i nosim. Najvažnije je razmišljati o dodacima kojima ćemo zaokružiti tu priču. Treba napomenuti da pidžama look može izgledati kako god vi želite. Urbano, fashion, čak i toplo. Samo nemojte dozvoliti da zaista izgleda kao pidžama, rekao je Marko.

Njegov favorit su svileni modeli, a ljepotica iz Zadra pokazala nam je da i oni pamučni mogu izgledati jednako dobro.

Ljepotica iz Zadra u kompletu brenda Stradivarius Ljepotica iz Zadra u kompletu brenda Stradivarius (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Odabrala je prugasti tamnoplavi model brenda Stradivarius koji je kombinirala s bež sakoom i čizmicama od trapera. Nakitom u zlatnoj boji dodala je svom izdanju dašak glamura koji je podigao ovaj komplet na novu razinu.

U galeriji razgledajte još street style kombinacija sa zadarske subotnje špice.

Street style izdanja sa zadarske subotnje špice - 5 Street style izdanja sa zadarske subotnje špice - 5 (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju