Unatoč nestabilnim vremenskim prilikama koje vladaju ovih dana, Zadar je za vikend ipak imao sunca, pa su građani i turisti subotu proveli uživajući u šetnji i ispijanju kava u starom dijelu grada zvanom Poluotok.

Galerija Ulična moda u Zadru - 6 Ulična moda u Zadru - 5 Ulična moda u Zadru - 7 +3 Ulična moda u Zadru

Dame su pokazale i svoje street style kombinacije, među kojima nas se posebno dojmila zgodna plavokosa žena u trapericama i štiklama, kombinaciji koja uvijek pali.

Uz plave superskinny traperice kombinirala je crne gležnjače s naborima i visokom tankom potpeticom. Vitku figuru i struk dodatno je naglasila crnim remenom s metalnom kopčom, dok crna majica također naglašava stas. Naime, majica ispod grudi ima proreze s lijeve i desne strane, a preko nje zadarska street stylerica odjenula je kraći sako vedre plave boje.

Mama iz centra Zagreba: Izdanje u uskoj haljini i visokim čizmama nije moglo proći nezamijećeno Ulična moda iz centra Zagreba - 8 Ulična moda iz centra Zagreba - 2 Ulična moda iz centra Zagreba - 5 +4 Ulična moda iz centra Zagreba - 1

Ženstvena maksi haljina i fijuuuu platforme za tako romantično izdanje Jennifer Lopez Jennifer Lopez u maksi haljini i sandalama s platformom od špage - 6 Jennifer Lopez u maksi haljini i sandalama s platformom od špage - 1 Jennifer Lopez u maksi haljini i sandalama s platformom od špage - 4 +2 Jennifer Lopez u maksi haljini i sandalama s platformom od špage - 3

Modnu kombinaciju za šetnju gradom zaokružila je crnom pismo-torbom koju je nosila u ruci, velikim okruglim naušnicama i crnim sunčanim naočalama.

Ulična moda u Zadru - 5 Street style plavokose dame iz Zadra u majici s prorezima i super skinny trapericama (Foto: Luka Gerlanc/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju