Zahvaljujući visokim temperaturama u prosincu, na zagrebačkoj špici imamo prliku uživati u kombinacijama koje nisu skrivene ispod dugih jakni i kaputa.

Galerija Street style izdanje u ružičastim hlačama Street style izdanje u ružičastim hlačama Street style izdanje u ružičastim hlačama +1 Jakna modne kuće Chloe

Tako u prvi plan dolaze neki drugi fantastični komadi kojii su dio sjajnih modnih izdanja koja nisu rijetkost u centru Zagreba.

Kada se ti odlični komadi upare s upečatljvim bojama, rezultat su izdanja koja ne mogu proći neprimijećeno. Jedno takvo izdanja pokazala je zgodna mama koja je centrom Zagreba prošetala u ružičastim hlačama sa zvonolikim nogavicama koje su bile glavna zvijezda kombinacije. Istovremeno elegantne i šik, ove hlače bile su prave kradljivice pozornosti.

Lijepa plavuša efektne hlače je "primirila" tako što su ostatak kombinacije činili elegatni komadi u neutralniim nijansama.

Street style izdanje u ružičastim hlačama Street style izdanje u ružičastim hlačama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Hlače je uparila s bijelom dolčevitom iznad koje je nosila kratku jaknu modne kuće Chloe u krem boji. Radi se o jakni napravljenoj od mješavine vune koju krase balon rukavi i elegantni džepovi sa strane.

Cipele koje je odabrala bile su crno-bijele, s blok potpeticom, dok je izdanje upotpunla bijelim šeširom i šik sunčanim naočalama.

Zgodna mama Stradunom je prošetala u "mokroj" haljini koja voli ženstvenu figuru Ulična moda u Dubrovniku - 12 Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku - 5 +13 Zendaya u 'mokroj' haljini modne kuće Balmain na Filmskom festivalu u Veneciji

Crnka iz Dubrovnika u čizmama koje tjeraju sive oblake Street style izdanje sa Straduna Street style izdanje sa Straduna Street style izdanje sa Straduna +3 Street style izdanje sa Straduna

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju