Među raznoraznim modelima haljina koje se mogu vidjeti u ljetnim street style kombinacijama na zagrebačkim ulicama istaknula se i kratka košulja haljina. Zasigurno je riječ o jednom od najsvestranijih, najnosivijih i najpraktičnijih odjevnih komada tijekom cijele godine.

Galerija Ulična moda iz centra Zagreba u košulji haljini - 3 Ulična moda iz centra Zagreba u košulji haljini - 4 Ulična moda iz centra Zagreba u košulji haljini - 5 +10 Zagrebačka street stylerica u plavoj košulji haljini i natikačama kockastog uzorka

Po ljetnim vrućinama lagane košulje haljine izvrstan su odabir za dame koje vole nositi kratko, a da ih pri tome ništa ne steže. U street style izdanjima sa zagrebačkih ulica nose se kao mini haljine uz cipele s visokim potpeticama ili uz natikače.

Ulična moda iz centra Zagreba u košulji haljini - 4 Zagrebačka street stylerica u crnoj košulji haljini i štiklama sa zakovicama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Jedna dama sa zagrebačke špice za svoj stajling odabrala je jednostavnu crnu košulju haljinu dugih rukava i uz nju fantastične polusandale boje pudera s visokom potpeticom i zlatnim zakovicama.

Ulična moda iz centra Zagreba u košulji haljini - 5 Zagrebačka street stylerica u ružičastoj košulji haljini i smeđim natikačama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz ružičastu košulju haljinu s naborima i vezanjem oko struka izvrsno su pak pristajale smeđe natikače s blok-petom, kako je to složila plavokosa street stylerica. Slatka košulja-haljina na sitne plavo-bijele prugice jako se lijepo složila s natikačama kockastog uzorka u kombinaciji dugokose brinete.

Ulična moda iz centra Zagreba u košulji haljini - 2 Zagrebačka street stylerica u plavoj košulji haljini i natikačama kockastog uzorka (Foto: Josip Moler/Cropix)

Kada ljeto prođe i malo zahladi, takve košulje haljine nosive su uz uske traperice, ali i one širih nogavica, tajice, pa i suknje. Tijekom jeseni i zime preko njih možemo odjenuti kardigan ili vestu, a onda na proljeće opet krenuti s laganijim kombinacijama u košulji haljini.

U novim kolekcijama high street trgovina već se mogu pronaći sjajni modeli kratkih košulja haljina koje ćemo nositi ove jeseni, a za vas smo izdvojili 10 modela koje ćete pronaći u fotogaleriji na početku teksta.

H&M, snižena cijena 15,99 eura (cijena prije sniženja 54,99 eura) H&M, snižena cijena 15,99 eura (cijena prije sniženja 54,99 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

"Pobjednica" zagrebačke špice: Maksi haljina koja lako postaje najdraži komad u ormaru Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 8 Zagrebačka street stylerica nosi srebrne natikače iz trgovine Zara +5 Ulična moda u centru Zagreba - 1

A što drugo nego bijelo: Šetnja Dubrovnikom u kombinaciji koja se vrućinama smije u lice Ulična moda u Dubrovniku - 8 Ulična moda u Dubrovniku - 4 Ulična moda u Dubrovniku - 3 +6 Ulična moda u Dubrovniku - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju