Traperice i tenisice uvijek su dobitna kombinacija kada je riječ o casual odjevnim izdanjima, a zna to i plavokosa dama koja je prošetala Dubrovnikom. Sunčani vikend bio je idealan za šetnju i kavu na otvorenom, ali i za pokazati street style kombinacije koje najavljuju skori početak proljeća.

Galerija Ulična moda u Dubrovniku - 6 Ulična moda u Dubrovniku - 8 Dubrovačka street stylerica nosi tenisice brenda Golden Goose, model Super-Star +5 Dubrovačka street stylerica nosi traperice s čipkom brenda Liu Jo

Među njima istaknuo se street style u svijetlim trapericama ukrašenima čipkom na rubu. Riječ je o modelu brenda Liu Jo, a dubrovačka street stylerica laganije traperice spojila je s tenisicama brenda Golden Goose.

Ulična moda u Dubrovniku - 8 Dubrovačka street stylerica u trapericama s čipkom i bijelim tenisicama (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Izabrala je bijeli model Super-Star istrošenog izgleda, sa sivim žnirancima i sivom zvijezdom, prepoznatljivim znakom tog popularnog brenda koji su 2000. osnovali Francesca Rinaldo i Alessandro Gallo, dizajneri iz Venecije.

Dubrovačka street stylerica nosi tenisice brenda Golden Goose, model Super-Star Dubrovačka street stylerica nosi tenisice brenda Golden Goose, model Super-Star (Foto: Golden Goose)

Gornji dio stajlinga složila je od tanjeg bijelog pulovera i kožnate jakne smeđe boje. Smeđa torba francuske modne kuće Louis Vuitton, lagani šal i svjetlucave viseće naušnice dodatno su začinile street style plavokose dame iz Dubrovnika.

Ulična moda u Dubrovniku - 4 Ulična moda u Dubrovniku (Foto: Bozo Radic/Cropix)

Kožnati šorc otkrio je njene tetovaže na bedrima dok je s partnerom šetala centrom Zagreba Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 2 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +8 Zagrebačka street stylerica nosi gležnjače brenda Alma en Pena

Tako udobne, a šik hlače mame iz centra Zagreba koje mogu zamijeniti i trenirku Ulična moda u centru Zagreba - 11 Ulična moda u centru Zagreba - 12 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +9 Ulična moda u centru Zagreba - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju