Toplinski val zahvatio je i Hrvatsku. Sukladno tome, street style kombinacije domaćih ljubiteljica mode uglavnom su prilagođene visokim temperaturama, s naglaskom na što prozračnije i udobnije odjevne komade.

Galerija Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba Karl Kani, 20 EUR +2 Natikače brenda Karl Kani u zagrebačkom street style izdanju

Tako je i predivna Karla iz Splita zagrebačkom Ilicom prošetala u haljini udobna kroja. S nama je podijelila kako je u pitanju model komercijalnog modnog brenda Zara.

Široka haljina balon-kroja na prednjoj strani ima dublji V-izrez, a na stražnjoj otvorena leđa. Ovo je jedan od onih ljetnih modela koji pružaju maksimalnu udobnost tijekom velikih vrućina, a vizualno su vrlo efektni zahvaljujući boji.

Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Narančasta se opisuje kao jedna od najmoćnijih boja. Na spektru se nalazi između crvene i žute, a s razlogom je nazivaju i energičnom bojom. Istraživači su otkrili kako narančasta ima najjači mjerljiv fizički utjecaj na promatrača od bilo koje druge boje - ona doslovno podiže razinu energije u našem tijelu.

Bolja od bijele? 17 street style izdanja iz Zagreba u kojima vlada bež boja Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 1 Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 2 Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 3 +15 Bež komadi u street style kombinacijama sa zagrebačke špice - 4

Također priziva osjećaj entuzijazma i uzbuđenja, a simbolizira odlučnost, uspjeh i toplinu. Osobe koje vole narančastu često su vrlo društvene, otvorne, pustolovne, ne mare za konvencije, imaju otvoren um i uvijek su spremne za dobru zabavu.

Karl Kani, 20 EUR Karl Kani, 20 EUR (Foto: Snipes)

Karla je i prilikom odabira obuće pokazala sklonost udobnosti. Uz svoju narančastu haljinu kombinirala je natikače brenda Karl Kani s ravnim potplatima, jedan vrlo klasičan model kao stvoren za brzu ljetnu šetnju gradom.

Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba Zarina narančasta haljina u street style izdanju iz Zagreba (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Wow, wow, wow! Dama iz centra Zagreba u zelenoj haljini s placa izgleda kao milijun dolara Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa +8 Zagrebačko street style izdanje u zelenoj haljini s placa

"Žena je avion": Trudnica sa špice u izdanju koje ste obasipali komplimentima Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 1 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 2 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 3 +14 Zagrebačka street style izdanja iz lipnja 2023. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju