U mnogim ormarima suknje od trapera već mjesecima nemaju konkurenciju.Bile su proljetni hit, a njihova popularnost nastavila se i u ljetnim mjesecima. Svestrane traper suknje tako su preplavile i hrvatske ulice pa redovito imamo priliku uživati u kombinacijama u kojima su baš one glavne zvijezde.

Galerija Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji od trapera Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji od trapera Suknje od trapera su vjerojatno najpoželjniji model suknje u 2023. godini +4 Kombinacije sa suknjama na zagrebačkoj špici

I dok najčešće viđamo modele klasičnog, olovka kroja, pojave se dame koji gradskim ulicama prošetaju u drugačijim suknjama od jeansa.

U posebnoj suknji od trapera centrom Zagreba prošetala je zgodna brineta koja jednostavno nije mogla proći neprimijećeno pa njezina kombinacija nije promaknula ni fotografima.

Lijepa dama nosila je suknju od svijetlog trapera s kosim, nedovršenim rubom. Asimetrični rub učinio je njezinu suknju glavnom zvijezdom kombinacije koju su činili i jednostavni crni top na tanke bretele te zelene sandale.

Suknje od trapera su vjerojatno najpoželjniji model suknje u 2023. godini Suknje od trapera su vjerojatno najpoželjniji model suknje u 2023. godini (Foto: Josip Moler/Cropix)

Sandale s visokom potpeticom imaju tanki remen na prednjem dijelu te se vežu oko gležnjeva.

Kada su u pitanju modni dodaci, istaknula se crna torbica s kratkom metalnom ručkom za nošenje na ramenu te slamnati šešir koji je brinetu štitio od sunca zajedno s nezaobilaznim sunčanim naočalama.

Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji od trapera Zagrebačko street style izdanje u asimetričnoj suknji od trapera (Foto: Josip Moler/Cropix)

U galeriji na početku teksta pogledajte ovo, ali i druga izdanja sa zagrebačke špice u suknjama od trapera.

Trudnica iz centra Zagreba: Fijuuuu platforme i haljina koja slavi ljepotu ženskog tijela Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +6 Ulična moda u centru Zagreba - 6

I traperice su mrak: Top koji je sve drugo na zagrebačkoj špici bacio u drugi plan Upečatljivo zagrebačko street style izdanje Upečatljivo zagrebačko street style izdanje Upečatljivo zagrebačko street style izdanje +2 Upečatljivo zagrebačko street style izdanje
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju