Vjerojatnost da u svom ormaru imate suknju od trapera je, pa, velika. Već mjesecima svestrane suknje od trapera vladaju svijetom mode, dio su fantastičnih street style kombinacija i, očekivano, nezaobilazan prizor na hrvatskim ulicama.

Galerija Street style izdanje u suknji od trapera Street style izdanje u suknji od trapera Zara, 29,95 eura +5 Mango, 45,99 eura

Iako su modni trendovi smjernice, a ne zapovijedi, suknje od trapera toliko su se svidjele zaljubljenicama u modu da su ih počele kupovati u svim bojama i raznim dužinama među kojima dominiraju midi i maksi modeli.

A što je to što suknje od trapera čni tako dobrima? Za početak tu su razne nijanse trapera među kojima možete birati, a onda i činjenica da su nosive u raznim kombinacijama. Idu na tenisice i čizme, bluze i obične majice. Još jedan njihov veliki plus je pristupačnost.

I na kraju. Suknje od trapera ostaju popularne i dalje i savršeno se slažu s ostatkom jesenske garderobe.

Da ćemo se u mjesecima pred nama nagledati suknji od trapera i na zagrebačkim ulicama potvrdile su prve jesenske subotnje špice.

Street style izdanje u suknji od trapera Street style izdanje u suknji od trapera (Foto: Josip Moler/Cropix)

Nama je za oko zapela ležerna kombinacija mlade brinete u kojoj je glavna zvijezda bila duga suknja od trapera s prorezom na stražnjem dijelu.

Mlada dama je svojom kombinacijom dokazala da su traper suknja, bijela košulja, tenisice i smeđa torbica dovoljni za sjajno jesensko izdanje koje može odlično funkcionirati kao opcija za odlazak na posao ili za šetnju zagrebačkim ulicama.

C&A, 29,99 eura C&A, 29,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Za sve vas koji u ormaru još uvijek nemate suknju od trapera, zavirili smo u ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili nekoliko modela koji će se sjajno uklopiti u jesensku garderobu.

Je li ovo najbolje odjeveni muškarac sa zagrebačkih ulica? Muška ulična moda iz centra Zagreba - 3 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 2 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 1 +4 Muška ulična moda iz centra Zagreba - 4

Bombastične štikle i super skinny traperice za šetnju centrom Zagreba Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 5 Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 4 Zagrebačka ulična moda u bombastičnim štiklama s kristalima - 2 +4 Zagrebačka street stylerica nosi štikle s kristalima brenda Alaia
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju