Čvrsta bedra, opasan glas i nezaboravan scenski nastup, kratki je opis jedne od najprepoznatljivijih pjevačica svih vremena. Riječ je o rock 'n' roll baki Tini Turner koja je dobila vrlo opasnu konkurenticu, odnosno konkurenta


Glazbeni show 'Tvoje lice zvuči poznato' još je jednom oduševio publiku. Riječ je o šarolikim nastupima naših glumaca i pjevača koji su bili i više nego zanimljivi. No ono što je mnoge oborilo s nogu bio je nastup fantastičnog Marija Petrekovića.

Simpatični dugokosi zabavljač od glave do pete je utjelovio lik Tine Turner te svojim nastupom, ali i linijom oduševio prisutne.

Osim prepoznatljivom perikom i kostimom s koncertnog nastupa iz 2009. godine, Mario se u lik energične pjevačice unio i plesnim pokretima, snažnom gestikulacijom i mimikom lica.

Problem mu nisu predstavljale niti vrtoglave štikle koje su u prvi plan stavile njegove čvrste plesačke noge koje s lakoćom mogu konkurirati onima popularne Tine.

Potražili smo originalne fotografije s nastupa Tine Turner i usporedili ih s likom simpatičnog Marija te moramo priznati kako naš kandidat zaslužuje čistu peticu iz imitacije.

Više o natjecateljima i showu doznajte na stranici 'Tvoje lice zvuči poznato'


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju