U Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba u subotu 28. rujna održat će se nova akcija Udomljavanje je fora.

Akcija koja se godinama održavala na zagrebačkom Trgu bana Jelačića drugi se put organizira u Dumovcu. Naime, pokazalo se da su građani već dovoljno informirani o vrijednosti udomljavanja, a preseljenjem akcije u Sklonište željelo se građane približiti psima koji jedva čekaju upoznati svoje ljude.

U Skloništu za nezbrinute životinje Grada Zagreba u subotu 28. rujna održat će se nova akcija Udomljavanje je fora

Trenutačno je u Dumovcu 150 pasa. Subotnja akcija trajat će od 10 do 18 sati, a u 11 sati potporu će joj svojim dolaskom dati glazbenik Dino Jelusić. Nakon toga slijedi program za djecu: predstava Male scene pazi.mazi.voli, koncert dječjeg zbora Kikići te oslikavanje lica.

Rujanska akcija Udomljavanje je fora naslanja se na veliku kampanju Samo tvoj kojom Sklonište osvješćuje građane da psa trebaju birati po životnom stilu, te da ih u Dumovcu očekuje velik broj uistinu različitih pasa. Zato je moto nove akcije "Upoznaj me u Dumovcu!".

Pas mješanac 10 razloga zbog kojih su psi mješanci posebniji od čistokrvnih pasa

Crno štene Te tople okice: Šest razloga zašto su crni psi tako posebni

Do Skloništa se jednostavno dolazi autobusima ZET-ove linije 276 koji prema Dumovcu kreću s Kvaternikova trga. Akciju Udomljavanje je fora organiziraju Grad Zagreb i Ustanova Zoološki vrt grada Zagreba u suradnji s udrugama Noina arka i Indigo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju