Topla jesen idealna je da i dalje uživamo na svojim balkonima i terasama, a uživanje će biti još veće ako ih uredimo s lišćem u najljepšim jesenskim bojama. To su prvenstveno crvena, žuta i narančasta kojima u jesen priroda oboji lišće i prirodu oko nas.

Galerija Balkon u jesenskim bojama Balkon u jesenskim bojama - 7 Balkon u jesenskim bojama - 3 +9 Balkon u jesenskim bojama

To što je stigla jesen ne znači da moramo zapustiti naše balkone i terase i zaboraviti na njih sve do proljeća. U otvorenim prostorima naših domova uživati možemo i tijekom jesenskih dana, pogotovo dok je ovako sunčano i lijepo vrijeme.

Balkon u jesenskim bojama - 12 Priroda je u svako godišnje doba prepuna ljepote i darova u kojima možemo uživati (Foto: Living4media)

Jesenski dani i večeri na balkonima i terasama donose posebnu čaroliju koju bi bilo šteta propustiti ukoliko imati mogućnosti urediti vanjski prostor za uživanje.

Jesen nam donosi obilje žutih, smeđih, crvenih i narančastih tonova pa će uređenje balkona i terase u tim bojama biti siguran pogodak.

Balkon u jesenskim bojama - 5 Melankolično jesensko lišće balkonu će dati dušu (Foto: Living4media)

Uz prigodne ukrasne detalje poput svijeća, jesenskih plodova, bundevica i sličnog, u uređenju će krasno izgledati i lišće u tonovima jeseni. Ono će balkoni dati dušu i podsjetiti nas da je priroda u svako godišnje doba prepuna ljepote i darova u kojima možemo uživati.

Balkon u jesenskim bojama - 8 Jesen nam donosi obilje žutih, smeđih, crvenih i narančastih tonova (Foto: Living4media)

Balkon u jesenskim bojama - 7 Jesensko uređenje balkona (Foto: Living4media)

Sukulent simpatična imena krasit će vrt sve do jako niskih temperatura Debela koka Debela koka Debela koka +8 Debela koka

U nekoliko koraka do balkona koji će i tijekom jeseni biti omiljeno mjesto za uživanje Uređenje balkona Uređenje balkona Uređenje balkona +6 Uređenje balkona

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju