Zajednički život karakteriziraju i svađe oko trivijalnih stvari. To dobro znaju žene okupljene na stranici Mumsnet koje su odlučile podijeliti svoje priče o najsmješnijim ljubavnim svađama. Neke su završile mirenjem, a neke prekidima.

1. Za najgoru svađu u naših 15 zajedničkih godina kriv je ananas. Ja smatram da se na ananasu prvo odreže vrh i dno, zatim se nožem odstrani kora i ananas se nareže na kolute. On se do dana današnjeg kune da se ananas reže ovako: nožem se odstrani vrh, zatim se ananas okrene na stranu i reže na kolute zajedno s kožom. Tako se poslužuje i svatko si sam odstranjuje koru. Čitavu večer nismo pričali zbog toga. Danas kupujem narezani ananas u konzervi.

2. Igrali smo Monopoly i muž me optužio da sam ukrala novac iz banke i nekoliko hotela, a ja nisam imala ni jedan jedini hotel na svojim poljima!

3. Zamalo smo prekinuli kada sam išla po njega nakon njegove momačke večeri. Sjela sam u njegov auto i htjela sam koristiti GPS tijekom vožnje jer je bio jako pijan, ali on je to doživio kao znak da nemam povjerenja u njega. Sve se pretvorilo u ogromnu svađu koje se on sljedećeg jutra nije ni sjećao.

Uzrok vikend-svađa su neusklađena očekivanja Svađate li se i vi tada više? Dva dana u tjednu u kojima se parovi češće sukobljavaju

4. Najtrivijalniju i najveću svađu imali smo zbog mog protvana za pečenje kolača. To je bio moj najbolji protvan, a on ga je strugao nožem! Proveo je noć u drugoj sobi.

5. Grozno smo se posvađali zbog komadića tosta. Sve je završilo tako što je on uzeo svoj stari teški televizor i na rukama ga nosio natrag svojoj mami.

6. Proveli smo pola sata svađajući se oko toga jesmo li nekada imali zamorca (jesmo). Muž je to prihvatio tek kada sam mu predložila da ode u vrt i iskopa njegove ostatke kako bih mu dokazala da sam u pravu.

7. Pošteno smo se posvađali oko rotiranja kreveta. On je rekao da smo ga okrenuli za 180 stupnjeva, ja sam rekla da smo ga okrenuli za 90 stupnjeva i moramo nastaviti dalje. Uslijedila je ogromna svađa i vikanje. Kada sam mu objasnila da na mjestu gdje je prije stajao vidim tragove i dokazala da sam u pravu, ljutito je izjurio van iz sobe. Sada imamo djecu i preumorni smo da se svađamo oko bilo čega.

Mladenci Prva godina braka: Pet izazova na samom početku na koje morate biti spremni

8. Imali smo spektakularnu svađu prije Božića zbog badema u listićima koja je kulminirala kad je muž bacio štrucu kruha prema vratima, a onda se odbila od vrata i pogodila me u glavu. Ja sam uzvratila prijetnjom o razvodu braka.

9. Danima nismo razgovarali zbog piletine! Kada sam rezala pile za večeru, optužio me da sam za sebe zadržala prsa, a njemu dala ostatke. Bila sam toliko ljuta zbog toga.

10. Posvađali smo se zbog bočice začina. On uvijek traži najjeftinije opcije i zato sam mu na papir napisala čiju mljevenu papriku želim jer jedino taj proizvođač ima bočice koje stanu u naš stalak za začine. Naravno da se vratio doma s jeftinom paprikom. Još uvijek se naljutim kad se toga sjetim, a on i dalje misli da je on bio u pravu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju