Na popisima povoljnih, a kvalitetnih maskara, koje mogu stati uz bok puno skupljim proizvodima, svoje mjesto vrlo često ima maskara brenda Covergirl.

Maskara LashBlast Volume dizajnirana je, tvrdi njezin proizvođač, kako bi dala maksimalan volumen baš svakoj trepavici i kako bi konačni rezultat bio njihov vrhunski izgled. Radi se o maskari koja višestruko povećava volumen trepavica bez stvaranja grudica.

Na stranici influenster.com, maskaru je recenziralo više od 18 i pol tisuća korisnica, a njezina je prosječna ocjena 4,3/5. Čak 61 posto žena dalo joj je čistu peticu.

Maskara Hit-maskara od 24 kune: Jedna se proda svakih sedam sekundi

Dobra maskara može povećati volumen trepavica Maskara koja je zaludjela 3600 žena jer povećava volumen trepavica za 300 posto

Maskara se prodaje na stranicama kao što su Amazon i eBay po cijeni od 5,22 dolara (35,12 kn).

Ovo mi je nova omiljena maskara. Četkica je velika i jednostavna za korištenje. Nakon samo jednog sloja trepavice su mi primjetno dulje i ne lijepe se, jedan je od zadovoljnih komentara.

Trepavicama daje super volumen i jako je crna. To volim. Počinjem je koristiti kao svoju svakodnevnu maskaru jer je kvalitetna i stvarno pristupačna u usporedbi s drugim proizvodima, još je jedna pohvala.

Ako nikada niste imali ovu maskaru u svojoj kozmetičkoj torbici, šminkate li se uopće? Otkad sam je počela koristiti do današnjeg dana, ovo je najbolja maskara za volumen koju sam ikada koristila. Uvijek ću joj se vraćati, napisala je još jedna zadovoljna korisnica.

Maskara LashBlast Volume Maskara LashBlast Volume (Foto: amazon.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju