Žene rođene u znaku raka svoja prijateljstva čuvaju poput najvrjednijeg blaga, a i same su prijateljice koje vrijedi čuvati.

Briga za sve oko sebe ispunjava ih i život čini smislenim, zbog čega su vrlo brižne i obazrive prijateljice. Ona je ta koja će se pobrinuti da svi sigurno dođu kući nakon ludog večernjeg izlaska i koja će uvijek nazvati da vidi jeste li dobro.

Trebate li nekoga da vas utješi, prijateljica račica u tome će biti najbolja. Ona je rame za plakanje i uvijek će znati pružiti utjehu ljudima koje voli.

'Račica' će saslušati sve probleme prijatelja i biti uz njega kada mu je najteže

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu rak, to znači da na vas gleda kao na člana obitelji. Rakovi su jako posvećeni upravo obitelji, u koju ubrajaju i prijatelje, oni su među najugodnijim ljudima i vrijedni su divljenja jer kada trebate razumijevanje i pomoć, uvijek će biti tu za vas.

Nježni i osjećajni rakovi bježe od centra pažnje i uglavnom su orijentirani na svoj dom, obitelj i malu skupinu vjernih prijatelja. Vole se svakodnevno malo osamiti i mogu postati razdražljivi ako ne nađu vremena za sebe. Najbolji prijatelj za rakove je - strijelac. Kada se rak zasiti samoće i napokon se zaželi ljudi, tu je njegov najdraži ekstrovert strijelac, pun života i spreman da zabavi svog prijatelja introverta. Baš poput rakova, strijelci su skloni introspekciji i filozofskim razgovorima, što u svakom pravom raku izaziva oduševljenje.

Prijateljice Zašto je život ljepši ako u njemu imate prijateljicu "blizančicu"?

Slika nije dostupna Čuvat će vaše tajne: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku bika

Prijatelji kod rakova najviše vole njegovu naviku da sa sobom uvijek nosi nešto za grickanje i za druge, kao i to što je dobro rame za plakanje. Osjećajni rak uvijek misli na druge te svoje prijatelje voli obasipati sitnicama, pa i onda kada oni to uopće ne očekuju. Saslušat će sve probleme prijatelja i biti uz njega kada mu je najteže.

Slika nije dostupna Puna života i pozitive: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku ovna

Slika nije dostupna Prijatelji za poželjeti: Pet razloga zbog kojih svatko treba jednu horoskopsku ribu u svome životu

Slika nije dostupna Odani, otvoreni, potpuno iskreni: Svakome treba jedan vodenjak u životu

Odlazak u šoping s prijateljicom rođenom u znaku raka bit će ugodno iskustvo. Obožava kupovati na sniženjima i majstorica je u pronalaženju odličnih komada odjeće i obuće sniženih cijena. Krasi je sposobnost da se s ograničenim budžetom odijeva fenomenalno. Rijetko kada kupuje impulzivno jer račica nije rastrošna i uvijek će radije prebrati po staroj garderobi ne bi li pronašla neki komad na koji je zaboravila nego otići u šoping po novi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju