Imate li prijateljicu rođenu u znaku ovna, možete biti sigurni da vam s njom nikada neće biti dosadno, ali i da u svom životu imate osobu koja će ostati uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli.

U ovo vrijeme kada su virtualna druženja i dalje vrlo popularna, upravo će "ovnica" biti glavni pokretač virtualnih druženja s prijateljima. U doba ograničenih okupljanja, pripadnice ovog horoskopskog znaka bit će spremne smišljati razne virtualne aktivnosti kako bi se njezine prijateljice i ona zabavile.

Imate li prijateljicu rođenu u znaku ovna, možete biti sigurni da u svom životu imate osobu koja će ostati uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli

Puna je života i pozitive, uvijek je inicijator sjajnih planova, raspoložena za zabavu kada joj se čini kao da je svima oko nje dosadno i sposobna je prijatelje natjerati na "akciju". Rođena je da bude vođa i zato se osjeća ugodno kad joj je povjerena odgovornost za njezinu grupu prijatelja.

Slika nije dostupna Horoskopski pozitivci: Pet znakova koji će vas nasmijati i u najtežim situacijama

Kako i u ljubavi, žena ovan i u prijateljstvu može biti poput bujice – u jednom trenutku donosi uzbuđenje i kaos, a u idućem je više nema. Prijateljstva s "ovnicom" često su vrlo intenzivna, i onda kada ne traju dugo, ali ona uvijek ima i prijatelje za cijeli život. Sklona je imati širok krug prijatelja jer konstantno mijenja interese i njezin tempo ne mogu svi pratiti.

Jessica Chastain Otkrijte sve o ženama ovnovima

Druge privlači u vlastito društvo zbog doze opasnosti i nepredvidljivosti koju žena rođena u tom astrološkom znaku nosi poput druge kože. Ipak, prijatelji nekad teško razumiju njezinu izrazitu neovisnost, a prijateljice zbog te njezine osobine znaju biti i ljubomorne na nju. Kad ide u večernji izlazak, ne treba joj horda prijatelja, već dvije-tri bliske osobe koje razmišljaju slično kao ona i koje su spremne za ludi provod.

Prijateljstvo Neraskidiva veza: Pet znakova da ćete zauvijek biti prijateljice

Ako je vaša najbolja prijateljica u horoskopu ovan to znači i da će vas rijetko ili nikada odbiti kada tražite neku uslugu jer vam u potpunosti vjeruje i za vas će napraviti gotovo sve. Najbolja prijateljica rođena u ovom znaku ona je koju ćete prvu nazvati ako upadnete u nevolju, nikada neće odbiti vaš poziv u pomoć i ostat će uz vas u kakvoj god se nevolji vi zatekli. Kada je pozovete, ona će domarširati do vas i sa sobom donijeti velikodušnost, tvrdoglavost, ali i zdrav razum. Naravno, kasnije će dobaciti "rekla sam ti" jer je ranije niste slušali.

Slika nije dostupna Odani, otvoreni, potpuno iskreni: Svakome treba jedan vodenjak u životu

Slika nije dostupna Prijatelji za poželjeti: Pet razloga zbog kojih svatko treba jednu horoskopsku ribu u svome životu

Kad sa svojom prijateljicom "ovnicom" idete u šoping možete očekivati da će ona biti najglasnija u trgovini, bez zadrške komentirati što joj se sviđa, a što ne i nestrpljivo čekati da dođe na red na blagajni.

Najbolji prijatelj za ovna je - vaga. Iskrena i bez dlake na jeziku, vaga će nepromišljenog ovna smiriti nakon pretjerane reakcije i natjerati ga da situaciju sagleda iz realne perspektive.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju