Zvijezde Real Madrida u utorak su se okupile u Muzeju kraljice Sofije u Madridu na premijeri dokumentarca "El Corazon de Sergio Ramos" ("Srce Sergija Ramosa").

Galerija Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić +5 Luka i Vanja Modrić

Na premijeri filma koji prati život ovog nogometaša tijekom sezone 2018./2019., Sergiju Ramosu su, osim supruge Pilar Rubos i trojice sinova, podršku pružili i kolege iz kluba.

Vanja Bosnić Vanja Modrić: Izdanje za vjenčanje kojemu je teško naći manu

Kostim od tvida, Chanel haute couture, jesen/zima 2013. godine Vanja Modrić: Elegantno izdanje koje bi odobrila i Coco Chanel

Na crvenom tepihu pojavili su se tako i Luka Modrić i njegova supruga Vanja, koja je i ovaj put oduševila svojim modnim odabirom. Iako lijepu Vanju najčešće viđamo u haljinama, ovaj put odlučila se za jednostavno, ali efektno odijelo klasičnog kroja koje je iskombinirala s metalik srebrnim sandalama na visoku potpeticu i clutch srebrnom torbicom.

Vanja se tako pridružila cijelom nizu slavnih žena koje rado i sve češće biraju odijelo za odlazak na crveni tepih. Među njima su i Blake Lively, Victoria Beckham, Cate Blanchett... Angelina Jolie još je 2001. godine odabrala upravo bijelo odijelo za dolazak na oskarovski crveni tepih.

Izdanje Vanje Modrić i drugih slavnih dama u bijelom odijelu pogledajte u našoj galeriji.

Luka i Vanja Modrić Vanja Modrić zablistala je u jednostavnoj, ali efektnoj kombinaciji (Foto: Getty Images)

Pogledajte i Melaniju Trump u kombinaciji kojoj nijedan trend ne može stati na put:

Manje je više: Melania Trump u kombinaciji kojoj nijedan trend ne može stati na put Melania Trump Karen Pence, Donald Trump i Melania Trump u Ovalnom uredu Bijele kuće Prva dama SAD-a u elegantnom odijelu +1 Karen Pence u jednostavnoj i udobnoj lanenoj ljetnoj haljini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju