Sedam dana ostalo je do početka proljeća i u modnom su svijetu u centru pozornosti kolekcije za sezonu proljeće/ljeto. Novu kolekciju za proljeće i ljeto predstavio je i jedan zagrebački premium modni dućan, a na tom modnom eventu gošća je bila i Ivana Vrdoljak Vanna.

Vanna je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija s predstavljanja kolekcije, a za tu prigodu i sama je odjenula nove proljetne komade iz trgovine Marc Cain.

Pjevačica izgleda fantastično u kombinaciji koja odiše ležernom elegancijom, a riječ je o crnom kompletu s cvjetnim uzorkom. Šik komplet sačinjen je od hlača lagano širih nogavica, dužine do iznad gležnja te jaknice klasičnog dizajna dužine do struka.

Ispod jakne Vanna je nosila dužu bijelu majicu, a od obuće odabrala je elegantne bijele čizmice na špic s crnom gumom sa strane i tankom potpeticom. Decentan nakit i crni lak na noktima sjajno su upotpunili modno izdanje Ivane Vrdoljak Vanne, savršeno za kraj zime i početak proljeća.

Ivana Vrdoljak Vanna u elegantnoj kombinaciji s kojom se ne može pogriješiti Vanna u crvenom odijelu s potpisom Zorana Aragovića Vanna u crvenom odijelu s potpisom Zorana Aragovića Vanna u crvenom odijelu s potpisom Zorana Aragovića +6 Vanna u crvenom odijelu s potpisom Zorana Aragovića

Vanna u efektnim čizmama koje podižu čak i najjednostavnije kombinacije Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama +3 Vanna u crnoj haljini i crvenim čizmama

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju