Nedavno smo vas na našem profilu na Facebooku pitali s kojim biste likom iz serije voljeli otići na kavu. Pokazalo se, sudeći prema komentarima, da postoji cijeli niz kandidata s kojima biste otišle na "čašicu razgovora".

Galerija Hugh Laurie kao doktor House Jim Parsons kao Sheldon Cooper Tom Ellis kao Lucifer +0 Simon Baker kao Patrick Jane

Neke od vas odgovorima su nas vratile u prošlost i podsjetile na ekipu iz primjerice Beverly Hillsa ili Mućki, dok su druge birale likove iz nešto aktualnijih serija.

Nakon što smo malo detaljnije pregledale vaše komentare, odgovore na komentare i broj lajkova, izdvojili smo 10 glumaca odnosno likova koji bi imali bukiran raspored na jedan duži period da pristanu na sve pozive na kavu i večeru.

Voljela bih da me na kavu odvede...

glasova:

1. Burak Ozcivit (Kemal u seriji Bit ćeš moja)

Burak Ozcivit prema mnogima nosi titulu najzgodnijeg turskog glumca. Žene osvaja svojim izgledom i šarmom, a sudeći po komentarima i lajkovima, s njim bi se rado družile i naše čitateljice. Burak je, između ostalog, poznat po ulozi Kemala u seriji Bit ćeš moja, a uspjehe je postizao i u svijetu modelinga pa je 2005. godine osvojio titulu najboljeg modela Turske, dok je na svjetskom izboru osvojio drugo mjesto.

2. Hugh Laurie (Dr. Gregory House u seriji Dr. House)

Hugh Laurie osvojio je čitav svijet ulogom doktora Gregoryja Housea, a taj svojeglavi medicinski genij sigurno bi bio zanimljivo društvo na kavi. Radi se o liku kojem dozu zanimljivosti sigurno daje i činjenica da se njegov tvorac stvarajući ga djelomično inspirirao i Sherlockom Holmesom.

3. Matt LeBlanc (Joey Tribbiani u seriji Prijatelji)

Glumačku karijeru ovog američkog glumca obilježila je uloga luckastog šaljivdžije, simpatičnog zavodnika, vječitog zezanta i čovjeka velike i dobre duše Joeyja Tribbianija u seriji "Prijatelji"

4. Jason Momoa (Khal Drogo u Igri prijestolja)

Iako je u popularnoj seriji glumio samo jednu sezonu, Jason Momoa ostavio je snažan dojam na sve obožavatelje ove "Igre prijestolja" svojom izvedbom. Njegov Khal Drogo, vladar Dothrakija, među obožavateljima je na glasu kao jedan od najboljih likova u seriji.

5. Jim Parsons (Sheldon Cooper u seriji Teorija velikog praska)

Mnoge od vas za kavu su izabrale zabavno društvo u obliku Sheldona Coopera, genijalnog fizičara iz Teorije velikog praska, koji je gledatelje tijekom 12 sezona serije nasmijavao svojim slabim socijalnim vještinama. Na kavi sa Sheldonom trebali biste se pripremiti za porciju zabave, ali i porciju brutalne iskrenosti.

6. Tom Ellis (Lucifer u seriji Lucifer)

Posljednje četiri godine Tom Ellis oduševljava kao Lucifer u istoimenoj seriji. S obzirom na to da se radi o liku koji je napustio pakao, a onda u Los Angelesu otvorio noćni klub, nakon čega je postao i savjetnik tamošnje policije, sigurni smo da tema za razgovor ne bi nedostajalo.

7. Matthew Perry (Chandler Bing u seriji Prijatelji)

Legendarna serija doživljava novi val popularnosti posljednjih godina,a  njezinih obožavatelja ima mnogo i među našim čitateljicama koje bi kavu rado popile i s Chandlerom Bingom.

8. Simon Baker (Patrick Jane u seriji Mentalist)

Mnoge naše čitateljice rado bi sjele na kavu sa zanimljivim Patrickom Janeom, kojeg smo sedam godina pratili u njegovu lovu na Crvenog Jona. Ovo je zasigurno još jedan lik s kojim zahvaljujući njegovim vještinama primjećivanja, zaključivanja i malipulacije ne bi bilo dosadno.

9. Jensen Ackles (Dean Winchester u seriji Supernatural)

Tijesna bitka između dva brata, Deana i Sama Winchestera napoljetku je izrodila pobjednika. Vaš favorit definitivno je Dean kojeg u seriji glumi prezgodni Jensen Ackles.

10. Ian Somerhalder (Damon Salvatore u seriji Vampirski dnevnici)

Imali smo još jedan "bratski" dvoboj u igri. Naravno, radi se o Damonu i Stefanu Salvatoreu, nezaboravnim vampirima iz popularne serije koja se emitirala od 2009. do 2017. godine. Vi biste kavu radije popili s Damonom.

Naravno, netko od vas sigurno ima nekog svog favorita kojeg nitko nije spomenuo. Zato u nastavku imate priliku i ostaviti komentar ispod naše objave na Facebooku i reći nam s kim biste vi popile kavu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju