Iz sezone u sezonu pojavljuju se novi modeli traperica čija popularnost traje duže ili kraće, ali jednom modelu uvijek se vraćamo – trapezicama. Ovaj voljeni modeli kao stvoren je za proljeće jer odlično pristaje uz sandale i natikače s debljim đonom ili visokom potpeticom, a i puno je manja mogućnost da će se uprljati blatom, kišom i drugim vremenskim nepogodnostima tipičnima za jesen i zimu

Galerija Topshop, 340 kn S. Oliver, 375 kn Zara, 229,90 kn +10 Tosphop, 340 kn Traperice čiji se donji dio širi u trapez popularizirala su 1960-ih godina "djeca cvijeća" te su stekle gotovo kultni status. Ovakav model traperica zbog svoje lepršavosti te povezanosti s hipijima asocira na bezbrižnost, slobodu i jednostavnost življenja, pa ne čudi da mu se i 50 godina od njihova početka rado vraćamo.

Traperice čiji se donji dio čiji u trapez popularizirala su 1960-ih godina 'djeca cvijeća' te su stekle gotovo kultni status

Trapezice i proljeće posebno se vole, pa ni ove sezone u trgovinama ne nedostaje modela ovih šarmantnih traperica. U fotogaleriji smo izdvojili trapezice s udjelom elastina barem 1 posto, što ih čini dodatno udobnima za nošenje.

Među sedam modela sa širim ili umjerenim trapezom cjenovnog ranga od 102 do 840 kuna pronađite trapezice koje će baš dobro doći vašoj proljetnoj garderobi. Na istom mjestu provjerite i kako trapezice nose street style dame iz Zagreba.

Pročitajte i 10 izazova s kojima se žena suočavaju prilikom kupovine traperica.
Zara, 229,90 kn Zara, 199,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju