Ako još niste stigli kupiti (sve) poklone za Božić, možda vam naši prijedlozi pomognu da kupovinu obavite što "bezbolnije" i brže. S 15 poklona koje smo izdvojili možete biti sigurni da nećete pogriješiti i da ćete razveseliti dragu osobu.

Kupovina božićnih poklona uvijek je slatka muka, a naročito treba imati strpljenja i živaca sada kada je zbog epidemioloških mjera ograničen broj kupaca, pa se u nekim trgovinama i duže čeka na ulazak. No moramo i to izdržati jer vjerujemo da bolji dani dolaze.

Često se božićni šoping protegne do posljednjeg trena pa u zadnji čas nabavljamo još neke sitnice i smišljamo što staviti pod bor dragim osobama.

Ako vam treba poklon za mamu, sestru, prijateljicu, kolegicu, a dobro bi vam došla i ideja što joj darovati, svakako zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta. Tu ćete pronaći čak 15 prijedloga za poklone s kojima sigurno nećete pogriješiti i kojima će se svatko obradovati.

Za poklon ispod bora: Slikovnice i knjige kojih će se djeca još dugo sjećati +0 Élodie Fondacci, Gemma Roman: Najljepši baleti

Slika nije dostupna Deset darova koje nikada ne bismo trebali poklanjati drugima

Nakit, modni dodaci poput kape, šala i rukavica, papuče, kozmetika, sve su to stvarčice s kojima ćete dragoj osobi uljepšati blagdane, a naravno, uvijek možete izabrati i lijepi par čarapa jer, unatoč popularnom razmišljanju, tko ne voli pod borom naći čarape! Još jedne čarape uvijek dobro dođu, zar ne?

Još ideja za poklone ispod bora s kojima ćete razveseliti svoje najmilije možete potražiti u Božićnoj inspiraciji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju