Mame se raznježe i kada biraju odjeću za svoje djevojčice, a ovih dana posebno su tražene jaknice u kojima će malim princezama biti toplo i koje su istovremeno jako slatke.

Galerija Curica u jakni od flisa Sinsay, 39,90 kn Slatke jakne za djevojčice iz trgovina - 4 +7 PatPat, 85 kn

Jaknice od flisa naročito su praktične za mališane jer se mogu nositi kao glavna jaknica, a kada jače zahladi, i ispod deblje jakne. Slično je i s gornjim dijelovima trenirki, a u trgovinama smo pronašli medeni žuti model s macom.

Mamama i njihovim curicama svidjet će se i bundica s uhekima, kao i kaputić koji na kapuljači ima rep i uši od zečeka. Tu je i nezaobilazni motiv jednoroga i preslatkih pandica. Kada je jako hladno, djevojčice će ugrijati deblja jakna od metalik materijala koji se lijepo presijava.

Osam meeeekanih teddy majica koje ćete voljeti baš kao i "medvjedić" jaknice Teddy majice iz dućana Teddy majice iz dućana - 3 Teddy majice iz dućana - 7 +5 Teddy majice iz dućana - 8

Bebe vrlo brzo rastu i samim time prerastu odjeću koju smo kupili Bez pretjerivanja! Koliko robice stvarno treba imati za bebu?

Kuniboo - 6 Peri–deri! Najčešće greške koje radimo pri kupnji dječje robice

Izbor preslatkih jaknica za djevojčice u veličinama od najranije dobi pa do sedam godina te cjenovnog ranga od 39,90 do 349 kuna razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Slatke jakne za djevojčice iz trgovina - 3 PatPat, 85 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju