Inspirirani bojom najpopularnijeg pića za doček Nove godine - bojom šampanjca, pronašli smo haljine u toj nježnoj boji koje će biti odličan izbor za doček Nove godine. Dizajnerica Matija Vuica dala je savjete kako ih najbolje nositi i uz kakav ih nakit i frizuru kombinirati

Galerija Haljine u boji šampanjca za doček Nove godine Haljine u boji šampanjca za doček Nove godine - 4 Haljine u boji šampanjca za doček Nove godine - 2 +7 Zara, 199,90 kn Boja šampanjca uključuje nijanse od bež do žućkastih, pa time i oponaša boju kože. Zbog toga će haljina u boji šampanjca biti odličan izbor za doček Nove godine i "dostojna" zamjena za najpopularniju crnu.

U trgovinama smo pronašli haljine u boji šampanjca, a s obzirom na njihovu jednostavnost, savjetuje dizajnerica Matija Vuica, slobodno ih kombinirajte uz veću količinu nakita.

Jednostavnu haljinu u boji šampanjca odlično će podignuti sandale u boji fuksije, smaragdnozelene naušnice ili detalji u decentnijoj svijetloplavoj

--dizajnerica Matija Vuica

1. Jednostavne haljine u boji šampanjca treba podići s dosta nakita, što je zapravo i vrlo poželjno jer najluđa noć u godini 'traži' blještavilo, glamur i raskoš. To je noć u kojoj želimo biti drugačiji i otkačeniji. Zato ne treba štedjeti na ogrlicama, narukvicama, prstenju, a uz boju šampanjca odlično će izgledati i kontrastne kombinacije, poput kombinacije zlata i srebra te crni detalji, savjetuje Matija.

Ako pak volite žarke boje, boju šampanjca odlično će podignuti sandale u boji fuksije, smaragdnozelene naušnice ili detalji u decentnijoj svjetloplavoj.

2. Uz haljine kimono kroja, kao što je ona iz Zare, bolje je ipak izbjeći viseće ogrlice i lančiće jer bi cjelokupni dojam mogao vući na hipi-stil.

Uz haljinu kimono kroja preporučujem veće naušnice i podignutu kosu, može i samo s jedne strane. To će haljini ležernijeg kroja dati dozu glamura, kaže dizajnerica. Uz haljinu iz Diademe s mašnom također će odlično pristajati podignuta kosa s jedne strane i naušnica na jednom uhu.

3. Ako je vaš izbor za doček 2018. godine haljinica u stilu charlestona, poput one iz H&M-a ili Monsoona, birajte nakit koji će najviše laskati kroju haljine.

Uz otvoreniju haljinu u stilu charlestona sjajno će izgledati viseća ogrlica i viseće naušnice. Haljinu koja je gore zatvorena i prekrivena šljokicama možete upotpuniti remenom koji će naglasiti struk te sa srebrnim naušnicama, preporučuje Matija.

Ako je pak sama haljina raskošnija, blještavija i ukrašena detaljima, što je i prepoznatljivi potpis dizajnerice Matije Vuice, nakit može biti suptilniji.

U fotogaleriji pogledajte haljine u boji šampanjca koje vam predlažemo za doček Nove godine, cjenovnog ranga od 49 do 5500 kuna. Pogledajte i 5 novogodišnjih kombinacija za žene koje ne žele nositi haljine i suknje.
Haljine u boji šampanjca za doček Nove godine - 4 Topshop, 255 kn Foto: Zadovoljna.hr

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju