Najluđa noć u godini opasno nam se bliži i mnogi će u posljednji tren birati modna izdanja u kojima će ući u 2018. godinu

Galerija Kombinacije za doček Nove godine Hlače Mango 169 kn, top Zara 99 kn, torbica Karla 400 kn Kombinezon Topshop 380 kn, torbica Stradivarius 99 kn +2 Hlače Monsoon 232 kn, bluza Benetton 195 kn, torbica Herman Design 550 kn Mnoge žene najugodnije se osjećaju u hlačama, bez obzira na to radi li se o ležernoj ili svečanoj prigodi. One za doček Nove godine sigurno neće odabrati haljinu ili suknju, nego će opet posegnuti za hlačama.

Ako ste i vi među njima, ali još uvijek ne znate što ćete odjenuti za ulazak u 2018. godinu, inspiraciju za svoje novogodišnje izdanje pronađite u našoj galeriji.

Složili smo za vas pet kombinacija i pritom vodili računa da svaka u sebi ima barem malo blještavila ili crvenih detalja koji su must have svakog novogodišnjeg izdanja.
Kombinezon Topshop 380 kn, torbica Stradivarius 99 kn Kombinezon Topshop 380 kn, torbica Stradivarius 99 kn (Foto: Topshop/Stradivarius)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju