Kievah Wallace i njezin suprug Jamie dokaz su da se izgled neke kuće može uz malo truda, volje i novca u potpunosti transformirati u svega četiri mjeseca. Ovaj par kupio je svoju prvu kuću u prosincu 2018. godine u gradu Newcastle upon Tyne u Velikoj Britaniji.

U kući je živjela ista obitelj još od sedamdesetih godina prošlog stoljeća, i očajnički joj je trebala obnova, priznala je Kievah Wallace Jam Pressu. Nitko nije radio ništa u njoj u zadnjih četrdesetih godina i nije bila u stanju za normalan život pa su odmah krenuli s renovacijama.

Kuća nije imala centralno grijanje, bila je puna vlage i trebala je nove instalacije, pa smo odmah krenuli s tim poslovima, dodaje Kievah. Za teže poslove unajmili su stručnjake, ali dobar dio poslova – od bojenja zidova do postavljanja pločica – sami su obavili.

Slika nije dostupna Pogledajte kako je par "dosadnu" kuću transformirao u moderan dom u skandinavskom stilu

Kupaonica je bila prva prostorija u domu koju su preuredili kako bi se mogli preseliti sa svojom 18-mjesečnom bebom Ruby.

Bili su strpljivi i uporni te su u četiri mjeseca uspjeli promijeniti izgled i kuhinje s blagovaonicom, dnevne sobe te spavaćih soba. Bio je to dug i zamršen proces, ali rezultati su se isplatili.

Šarene podne pločice odigrale su sjajan kontrast tamno obojanim ormarićima u kuhinji, a efektne umjetnine i dekor podigli su kraljevski plave zidove u dnevnoj sobi.

Slika nije dostupna Kako je bračni par neuseljivu derutnu kuću preuredio u ljupki dom iz mašte

Koristila sam program Roomle za planiranje rasporeda i shema u cijelosti, što mi je bilo od velike pomoći, osobito jer mi je omogućilo vizualni prikaz ludih misli u mojoj glavi, otkrila je Kievah Wallace.

Kako je nekoć izgledala kuća, a kako izgleda sada, provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju