Mnoge žene sanjaju o velikoj kupaonici u koju stane prostrana tuš-kabina, lijepa kada, odvojeni umivaonici za nju i njega, hladnjak za kozmetiku, ormarići za ručnike i druge prijeko potrebne sitnice za maksimalno uživanje.

Galerija

I dok se većina žena pomiri sa skromnijom verzijom tog sna – i potrudi se urediti je po svojem guštu – slavne dame iz svjetskog showbiznisa mogu si priuštiti najraskošnije nekretnine, najvještije građevinare i najbolje dizajnere unutarnjeg uređenja kako bi zadovoljile svoje snove.

Ne čudi stoga što njihove veličanstvene kupaonice izgledaju kao da su izašle iz kakvog luksuznog kataloga namještaja. Obično imaju mnoštvo dnevnog svjetla i dobro su prozračene, a napravljene su od najboljih materijala koje novac može kupiti.

Povrh svega, toliko su prostrane da imaju površinu prosječnih garsonijera u Hrvatskoj. Uostalom, potrebno vam je dosta prostora da biste u njega postavili masivnu tuš-kabinu u koju stane četveročlana obitelj ili pak ogromna hidromasažna kada.

Neke su kupaonice toliko prostrane da su sastavljene od nekoliko međusobno povezanih prostorija, a slavne dame popunjavaju višak prostora s kakvim naslonjačem za odmor, dnevnim krevetom ili sličnim netipičnim komadom namještaja.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako izgledaju kupaonice slavnih dama.

Prostrane kupaonice slavnih žena - 10
Kupaonica Cameron Diaz (Foto: Profimedia)