Pruće, slama, rafija ili nešto četvrto... torbe od prirodnih materijala čest su i rado viđen prizor u ljetnim mjesecima.

Galerija H&M, 14,99 eura (110,87 kn) Bershka, 189,90 kn Massimo Dutti, 749 kn +9 Mango, 249,90 kn

Torbe koje su nekad bile namijenjene najčešće samo za odlazak na plažu danas su omiljeni dio modnih kominacija u toplim mjesecima. Ljubiteljice ovih torbi reći će vam da pored pletene torbe za ljeto ne trebate niti jednu drugu.

Pletene torbe manjih dimenzija idealan su izbor za ljetna vjenčanja i zabave i savršeno se slažu uz lepršave haljine, dok su velike pletene torbe idealne za svaki dan jer, između ostalog, u njih stane sve što vam treba da preživite od jutra do mraka.

Iako su razne verzije pletenih torbi u ponudi tijekom cijele godine, u proljetnim i ljetnim mjesecima posebno im se radujemo jer njihova učestalost na ulicama obično znači da su stigli sunčani dani.

Posljednjih nekoliko sezona pletene torbe jedno su od glavnih obilježja ljeta, a dolaze u raznim oblicima i veličinama. Ponuda pletenih torbi u ovom je razdoblju uistinu raznolika, a dio ponude većih modela pogledajte i u našoj galeriji.

H&M, 14,99 eura (110,87 kn) H&M, 14,99 eura (110,87 kn) (Foto: H&M)

Pogledajte i:

Ljetna verzija crne: 20 bež torbi kao stvorenih za tople dane Torbe u bež nijansama iz trgovina - 4 Torbe u bež nijansama iz trgovina - 1 Torbe u bež nijansama iz trgovina - 6 +17 Torbe u bež nijansama iz trgovina - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju