Ovog Crnog petka pobrinite se za udobnost i čistoću svog doma. Neizvjesnost koju nam je donijela trenutna epidemiološka situacija uzrokovana koronom utječe i na prioritete prilikom kupovine.

 

Iskoristite popuste do -70% i uložite u proizvode s kojima će vaš život biti kvalitetniji, a svakodnevne navike i obaveze lakše. Čist dom, ugodan san, njega lica i tijela te brža priprema obroka sada su na dohvat ruke po nikad boljim cijenama.

MultiFresh vakuumski ekstraktor čuva vitamine i minerale koji su potrebni za jačanje imuniteta. Uložite u svoje zdravlje i kvalitetniju pripremu obroka uz malu pomoć kompaktnog uređaja koji ima funkcije blendera, vakuumskog uređaja te opciju kuhanja i usitnjavanja namirnica. Sada je dostupan uz popust od -33%, po cijeni od 799,40 kn.

Topshop - 11 Topshop - 11 Foto: PR

Higijena i čistoća doma nikad nije bila važnija, a uz pomoć parnog čistača za podove Nano lako dezinficirajte i očistite površine vašeg doma. Inovativna tehnologija čišćenja osigurava maksimalnu učinkovitost pri uklanjanju mrlja, prašine i ostalih nečistoća. Parni čistač je prikladan za upotrebu na svim vrstama površina, a uklanja do 99,9% virusa i bakterija. Snižen je za -25% i dostupan po cijeni od 499,90 kn.

Topshop - 7 Topshop - 7 Foto: PR

Mjesto na kojem tijekom života provodimo najviše vremena zaslužuje posebnu pažnju, pogotovo ako se već dugo ne možete dobro naspavati. Hipoalergeni nadmadrac Aloe Vera Orthocell i klasični jastuk Ethnic pružit će vam bezbrižnije noći i bolji san. Antibakterijska zaštita nadmadraca sprječava nakupljanje grinja, prašine i stvaranje neugodnih mirisa. Nadmadrac je sada dostupan uz -55% popusta, već od 427,45 kn. Klasični jastuk Ethnic naručite uz -40% popusta, po cijeni od 119,95 kn.

Topshop - 10 Topshop - 10 Foto: PR

Za njegu svog tijela ne morate napuštati dom. Provjerite odlične proizvode za njegu lica i tijela Wellneo, poput usisne rašpice za stopala s kojom će vaša koža stopala biti savršeno glatka u nekoliko poteza. Snažan usisni sistem rašpice osigurava vam praktičnu upotrebu, bez nereda, sada uz čak -60% popusta, po cijeni od 119,95 kn.

Ali to nije sve… Svi kupci sada mogu iskoristiti i dodatnih -5% popusta za cjelokupni iznos on-line kupovine. Ogrebite se za najbolje ponude na crnipetak.hr iz udobnosti vlastitog doma.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju