O Bauerfeind VenoTrain® najlonkama ne prestajemo čitati pozitivne recenzije, čini se kako su se svi zaljubili u ove čarape na prvo korištenje, a mi znamo i zašto.

Tajna VenoTrain® čarapa leži u posebnom tkanju razvijanom još od 1929. u Njemačkoj od strane Bauerfeind stručnog medicinskog tima. Zahvaljujući specifičnom tkanju, ove čarape potiču cirkulaciju i stvaraju efekt limfne drenaže, što utječe na izbacivanje viška limfne tekućine i s vremenom dovodi do smanjenja vidljivosti celulita. Zahvaljujući blagom kompresivnom učinku noge su odmah vizualno vitkije, a sva strateška mjesta, kao na primjer trbuščić i bedra, opeglani.

PR PR Foto: PR

Osim ovog, jako nam dragog, estetskog rezultata, VenoTrain® čarape imaju i pozitivan zdravstveni efekt. Izmjena limfne tekućine sprječava zadržavanje viška vode u nogama što je zdravstveno gledajući iznimno korisno, jer se organizam oslobađa toksina i otpadnih tvari.

Dakle, da sumiramo prednosti ovih čarapa zbog kojih smo se u njih i zaljubili:

1. Smanjena vidljivost celulita
Zahvaljujući posebnom tkanju, VenoTrain® čarape stvaraju efekt limfne drenaže, a poboljšana izmjena limfne tekućine i poboljšana cirkulacija rezultiraju izbacivanjem vode iz masnih stanica, što posljedično rezultira smanjenjem vidljivosti celulita kao i otežano nakupljanje novog.

2. Poboljšana cirkulacija
Osim što s vremenom smanjuju vidljivost celulita, ove čarape poboljšavaju cirkulaciju što je izrazito važno za zdravlje cjelokupnog mišićnog i krvožilnog sustava.

3. Instant učinak vitkije linije
VenoTrain® čarape zahvaljujući svom potpornom i blagom kompresivnom učinku vizualno smanjuje obujam i čine liniju vitkijom čim ih obučete. U svakoj kombinaciji i svakom outfitu izgledat ćete besprijekorno i sakriti male nesavršenosti.

4. Odličan materijal koji odolijeva pucanju
Izvrstan sastav garantira izdržljivost materijala što znači da ne morate brinuti da će čarape puknuti. Izrazito su čvrste i izdržljivije u odnosu na bilo koje druge najlonke, a pritom su iznimno ugodne za nošenje.

5. Odličan izbor boja
Nas su osvojile čarape u crnoj boji koje izvrsno upotpunjuju svaki elegantni look, ali posebno smo se zaljubili u caramel boju, koja na nozi izgledaj toliko prirodno kao druga koža.

Čarape su prikladne za svakodnevno nošenje, a posebno se preporučaju osobama koje puno sjede, jer se na taj način oslabljuje cirkulacija u nogama ili pak osobama koje puno stoje i potreban im je osjećaj lakoće u nogama.

PR PR Foto: PR

Iznimna pažnja pridana je i kvaliteti materijala stoga s ovim čarapama možete zaboraviti neugodne situacije u kojima vam čarape pucaju onda kada to najmanje želite. Čarape dolaze u opciji 70 DEN-a i 140 DEN-a što pridonosi čvrstoći, a s druge strane ne ostavljaju dojam gustih i neprozračnih čarapa.

Kupiti ih možete na Bauerfeind webshopu ili na Bauerfeind pop-up prodajnom mjestu u City Centru West.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju