Mekana, komotna i svestrana jesenska vesta svoje mjesto trebala bi naći u svakom ormaru jer riječ je o vrlo zahvalnom i nosivom odjevnom predmetu. U jesen se može nositi umjesto jakne, a kada jače zahladi ispod deblje jakne ili kapute, a nije ih potrebno prečesto prati

Jedna od trenutno najtraženijih manekenki današnjice, 21-godišnja Gigi Hadid zna da su šire, komotne veste 'it' komad jeseni.

Mekana, komotna i svestrana jesenska vesta svoje mjesto trebala bi naći u svakom ormaru jer riječ je o vrlo zahvalnom i nosivom odjevnom predmetu

U pauzi između revija na Tjednu mode u Parizu Gigi je nosila ležernu odjevnu kombinaciju kojom je dominirala bijela 'šlampava' vesta-jakna s potpisom Jonathana Simkhaija. Prelijepa manekenka odlučila se za maksimalnu udobnost pa je prekrasnu vestu kombinirala uz prevelike poderane traperice, ležernu bijelu majicu i bijele tenisice.

Giginu svestranu vestu-jaknu lako možemo zamisliti i kao dio finije odjevne kombinacije, uz visoke potpetice, uske hlače, košulju i slično. Na razne načine mogu se nositi i tople i udobne veste koje smo pronašli u trgovinama.

U foto galeriji pogledajte ponudu vesti od koje se mogu nositi umjesto jakni, mekane i tople poput dekice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju