Victoria Beckham uputila se u svoj londonski butik od glave do pete odjevena u komade iz vlastite kolekcije, a u njezinom novom izdanju najviše su se istaknule blještave štikle

Galerija Victoria Beckham Victoria u komadima iz vlastite kolekcije 'Tuxedo' Štikle Dorothy, Victoria Beckham 515 funti (4382 kn) +1 Torbica Victoria Beckham, 995 funti (8466 kn) Britansku dizajnericu Victoria Beckham u javnosti najčešće viđamo u odjevnim komadima iz vlastitih kolekcija.

Victoria je najbolje reklama za vlastite kreacije koje joj uvijek savršeno pristaju, a ovaj put u njima je snimljena ispred svog butika u Londonu. Od glave do pete bila je odjevena u komade iz nove limitirane kolekcije pod nazivom "Tuxedo".
Victoria u komadima iz vlastite kolekcije 'Tuxedo' Victoria u komadima iz vlastite kolekcije 'Tuxedo' Foto: Profimedia
Elegantan smoking upotpunila je blještavim štiklama pod nazivom "Dorothy" inspirirane slavnim cipelama iz filma "Čarobnjak iz Oza".

Salonke boje rubina uistinu su upečatljive, pogotovo kada se kombiniraju s crnim odjevnim komadima, ali ovakav tip štikli u vatrenoj boji ukrašen šljokicama neizbježno postaje zvijezda kombinacije bez obzira na to što još nosite na sebi.

Za dodatnu dozu blještavila pobrinula se i crvena clutch torbica iz kolekcije "Tuxedo".
Štikle Dorothy, Victoria Beckham 515 funti (4382 kn) Štikle Dorothy, Victoria Beckham 515 funti (4382 kn) Foto: Victoria Beckham
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju